Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

επιχειρηματικοτητα



Τι θα λέγατε για γύρο από μανιτάρια και όχι κρέας;

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια στην κουζίνα του σπιτιού του στο Καρπενήσι, και αφορμή αποτέλεσε η ανάγκη να ικανοποιήσει τη «λιγούρα» της δεκαπεντάχρονης κόρης του για τον γνωστό σε όλους χοιρινό γύρο.



Εκδήλωση της ΝΔ για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα βρέθηκε στο επίκεντρο εκδήλωσης που διοργάνωσε χθες η ΔΗΜ.ΤΟ. Καλλιθέας της Νέας Δημοκρατίας με ομιλήτριες τρεις γυναίκες που γνωρίζουν εκ των έσω το «επιχειρείν». Τρεις γυναίκες, που τόλμησαν, αγωνίστηκαν και πέτυχαν.



Ημερίδα για τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα στα νησιά την Τετάρτη

Επιστημονική ημερίδα για την καινοτομία και τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα στα νησιά θα πραγματοποιεί αύριο, Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας.



Αντιγήρανση με έρευνα, ισχυρό Brand name και επιχειρηματικότητα

Την απάντηση στο ερώτημα αν η Επιστήμη μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις της με την επιχειρηματικότητα έρχεται να δώσει η συνεργασία μεταξύ του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ) και των ιατρικών κέντρων αισθητικών εφαρμογών SkourasMed, που αφορά σε ένα καινοτόμο εγχείρημα για την αξιοποίηση στην πράξη των ερευνών σχετικά με τη διατήρηση της νεότητας και την επιβράδυνση γήρανσης των κυττάρων.<



Στήριξη των επιχειρήσεων από την Attica Bank

Αισιόδοξος πως σύντομα η Attica Bank θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην στήριξη της παραγωγικής δραστηριότητας της χώρας και ειδικότερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δήλωσε ο πρόεδρος της τράπεζας Παναγιώτης Ρουμελιώτης, μετά τις συναντήσεις που είχε στην Ουάσιγκτον με στελέχη του ΔΝΤ.



Ν.Δ.: Η κυβερνητική πολιτική καταστρέφει την επιχειρηματικότητα

«Η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης καταστρέφει την επιχειρηματικότητα, έχει αρνητικές επιπτώσεις σε κάθε εργαζόμενο, στρεβλώνει τη λειτουργία της αγοράς και οδηγεί σε αδιέξοδο τις υγιείς επιχειρήσεις», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις εξελίξεις στον Όμιλο Μαρινόπουλου.