Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

επιχειρηματιες



ΕΣΕΕ: Να προστατευθούν πρώτη κατοικία και επιχειρηματίες που δεν καλύπτονται από το νόμο Κατσέλη

Το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και όσων επιχειρηματιών δεν καλύπτονται από το νόμο Κατσέλη έθεσε στο υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ)με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γιώργο Καρανίκα.



To σκωτσέζικο ουίσκι «θέλει» Brexit αλλά με συμφωνία με την ΕΕ

Οι παρασκευαστές του σκωτσέζικου ουίσκι, του μεγαλύτερου εξαγώγιμου προϊόντος της Βρετανίας από τον χώρο των ποτών και των τροφίμων, ανακοίνωσαν ότι είναι επιτακτική η ανάγκη οι βουλευτές να εργαστούν με ταχείς ρυθμούς ώστε να αποφευχθεί μια έξοδος της χώρας από την ΕΕ χωρίς συμφωνία.



Επιχειρηματίας βγήκε έξω και άρχισε να πυροβολεί παρκαρισμένα οχήματα!

Σύμφωνα με το 12vima, γνωστός επιχειρηματίας της Ρόδου, κάτω από άγνωστη αιτία, βγήκε από το κέντρο , στην οδό Στρατηγού Ζήση όπου διασκέδαζε και άρχισε να… πυροβολεί δύο παρκαρισμένα οχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οκτώ οχήματα της Ασφάλειας Ρόδου όπου επέβαλλαν άμεσα την τάξη και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο 40χρονος κρατείτε στην ασφάλεια Ρόδου.



Σε ένα εστιατόριο, επιχειρηματίες και άστεγοι τρώνε στο ίδιο τραπέζι -Πληρώνουν ό,τι θέλουν

Φοιτητές, μεσήλικες, επιχειρηματίες, άστεγοι. Κάθε Δευτέρα, κάθονται στο ίδιο τραπέζι, συζητούν, κάνουν αστεία ή απλώς απολαμβάνουν το γεύμα τους σιωπηλοί.

«Everybody eats» λέγεται η πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει εστιατόριο στο Οκλαντ της Ν. Ζηλανδίας, εδώ και περίπου ένα χρόνο, που καλεί τους πάντες να φάνε και να πιούνε μαζί.



Ολεθρος για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες: Έκλεισαν βιβλία σχεδόν 200.000 επαγγελματίες

Το εκρηκτικό κοκτέιλ φόρων και ασφαλιστικών εισφορών «έπνιξε» την τελευταία διετία εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολουμένους, οι οποίοι είδαν ακόμα και πάνω από το 60% των εισοδημάτων τους να καταλήγει στα κρατικά ταμεία.


Οι συμβουλές της Μαρέβας Μητσοτάκη σε γυναίκες επιχειρηματίες - Τους μίλησε για την εμπειρία της

«Η επιχειρηματικότητα απαιτεί υπομονή και επιμονή» τόνισε η Μαρέβα Μητσοτάκη, μιλώντας σε εκδήλωση της «Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών Ελλάδος (EUW)», στη Θεσσαλονίκη.