Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

8 °C

Σήμερα, 21. Ιανουαρίου 2021

επιδειξίας55χρονος επιδειξίας συνελήφθη το Σάββατο στο Σχηματάρι

Ενας 55χρονος άνδρας συνελήφθη το Σάββατο στο Σχηματάρι έπειτα από καταγγελία πως έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε παιδιά που έπαιζαν σε παιδική χαρά. Ο επιδειξίας μάλιστα φέρεται να επιχείρησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς την ώρα που τον συνελάμβαναν.Σε σοκ οι κάτοικοι της Αμαλιάδας: Άντρας- επιδειξίας στήνονταν έξω από σχολείο

Ο 30χρονος κάτοικος Αμαλιάδας, και μάλιστα πατέρας τριών παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες 15 ημέρες εμφανίστηκε 3-4 φορές έξω από το σχολείο επιβαίνοντας σε μια λευκή “κλούβα”. Επέλεγε τις στιγμές που οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πήγαιναν ή θα έφευγαν από το σχολείο για να δράσει.Αυτός είναι ο επιδειξίας της Γλυφάδας: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, οι φωτογραφίες του 54χρονου που συνελήφθη τον Σεπτέμβριο(20-09) από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις έξω από σχολείο της Γλυφάδας.Επιδειξίας σήκωσε το αεροδρόμιο Ηρακλείου στο πόδι

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών που έφτασαν με βραδινή πτήση στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου!

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ένας νεαρός επιδειξίας έκανε άνω κάτω την αίθουσα αφίξεων, προκαλώντας αμηχανία αλλά και οργή σε πολλούς επιβάτες οι οποίοι ταξίδευαν μαζί με τα παιδιά τους.Συνελήφθη ο "επιδειξίας" της Παλλήνης έξω από το 2ο Γυμνάσιο!

Σήμερα το πρωί συνελήφθη από άντρες του τμήματος ασφαλείας της Παλλήνης ο "επιδειξίας" που είχε αναστατώσει τοτελευταίο διάστημα τους γονείς και μαθητές του 2ου Γυμνασίου της πόλης μας.