Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

επι κοντω



O Κώστας Φιλιππίδης 6ος στον τελικό του επί κοντώ με 5,75 μ.

Ο Κώστας Φιλιππίδης κατετάγη στην 6η θέση του επί κοντώ κατά την 6η και τελευταία ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στο Βερολίνο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής υπερέβη τα 5.75μ σημειώνοντας την καλύτερη εφετινή του επίδοση (είχε 5.71μ) αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί στα μετάλλια.



Κατερίνα Στεφανίδη: Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατάφερε να διατηρήσει στο Βερολίνο τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο επί κοντώ, φθάνοντας σε μια μεγάλη επιτυχία.

Οι σημαντικότερες διακρίσεις της Στεφανίδη από το 2005 έως το 2018 :

2018 1η 4.85μ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ, Βερολίνο

2018 3η 4.80μ Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού, Μπέρμιγχαμ

2017 1η 4.91μ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Λονδίνο



Diamond League: Πρωτιά της Στεφανίδη στο επί κοντώ με άλμα στα 4.82μ.

Αρχίζει και βρίσκει ρυθμό η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία στο Diamond League της Λοζάνης, δεν κατάκτησε απλώς την πρώτη θέση αλλά έδειξε και τις διαθέσεις της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου. 



Πλαστικά καπάκια μετατρέπονται σε κοντάρια αθλητών του άλματος επί κοντώ

Σε κοντάρια αθλητών άλματος επί κοντώ μετατρέπονται χιλιάδες πλαστικά καπάκια, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους προπονούνται στο συγκεκριμένο αγώνισμα του στίβου να ακολουθήσουν το όνειρό τους, αφού τα κοντάρια είναι εξαιρετικά δαπανηρά. 



Κατερίνα Στεφανίδη: 18 σερί νίκες στο μίτινγκ της Γαλλίας!

Τη 18η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Κατερίνα Στεφανίδη στο διεθνές μίτινγκ του Λιεβέν της Γαλλίας. Πέρασε τα 4.83, επίδοση που αποτελεί την καλύτερή της για το 2018.



Ασταμάτητη η Κατερίνα Στεφανίδη! Έφτασε τις 14 σερί νίκες

Ασταμάτητη είναι η Κατερίνα Στεφανίδη, ακόμη και στους αγώνες επίδειξης του άλματος επί κοντώ, όπως αυτός που έγινε στον Σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης.