Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

επεσε



Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον 3ο όροφο του The Mall Athens

Το βράδυ της Τετάρτης, μία γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας από τον τρίτο όροφο του γνωστού εμπορικού κέντρου The Mall Athens. 



Άνδρας έπεσε σε βραχώδη περιοχή στην Ακτή Θεμιστοκλέους

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Ήταν 12:50, το μεσημέρι της Παρασκευής (22.03.2019) όταν η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση από το ΕΚΑΒ για άτομο που είχε πέσει στα βράχια.

Στο σημείο, βρίσκεται όχημα του λιμενικού σώματος και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.



Βίντεο που σοκάρει: Έπεσε στο κενό από 27ο όροφο κτηρίου ενώ έβγαζε selfie

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν τη σοκαριστική στιγμή της θανατηφόρας πτώσης μιας γυναίκας 27 ετών ενώ έβγαζε selfie από τον 27ο όροφο κτηρίου στην πόλη του Παναμά.



Εικόνες από τη διάσωση 21χρονης που έπεσε στο φαράγγι του Ροδοκάλου

Σχεδόν 2,5 ώρες κράτησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας 21χρονης που τραυματίστηκε γύρω στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής (17/8) στο Φαράγγι του Ροδοκάλου στην Υπάτη.



Οδηγός έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ αυτοκινήτων

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένα άτομο σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων - συνεργείο στη λεωφόρο Αμφιθέας στη Νέα Σμύρνη λίγο πριν τις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην επιχείρηση έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα από το φρεάτιο, ωστόσο δεν είχε τις αισθήσεις του και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.



Έπεσε από γέφυρα και διαμελίστηκε από συρμό του ΗΣΑΠ

Άνθρωπος "βούτηξε" από γέφυρα στις γραμμές του ηλεκτρικού - Για απόπειρα αυτοκτονίας κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες - Μεταξύ των σταθμών Ταύρου και Καλλιθέας το τραγικό περιστατικό

Στις ράγες του ηλεκτρικού βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευή (29.06.2018) ένα άτομο, προκαλώντας πανικό στους επιβάτες του συρμού.