Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

έπαρση σημαίας



Ιστορική συγκυρία η υποδοχή των Ελλήνων Ευζώνων από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής στον Άγιο Νικόλαο στο Σημείο Μηδέν

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος υποδέχθηκε χθες τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς της Ελληνικής Δηµοκρατίας για πρώτη φορά στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και Εθνικό Ιερό Προσκύνηµα στο Σημείο Μηδέν, ο οποίος πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί. Ακολούθησε σρχιερατική Δοξολογία.



Αποδοκιμασία Άδωνι για τους νεαρούς που ύψωσαν σημαία στη βραχονησίδα: «Γιατί να δώσεις στην Τουρκία πρόσχημα να κάνει φασαρία;»

Με ηχηρό τρόπο ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης αποδοκίμασε την ενέργεια των τριών νεαρών που τοποθέτησαν την ελληνική σημαία σε πέντε βραχονησίδες.



Προκαλούν ξανά από τον ΣΥΡΙΖΑ για προσευχή και έπαρση σημαίας

Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ με την προσευχή στα σχολεία έρχεται ξανά στο προσκήνιο από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη ζητώντας την κατάργησή της.

Ο ΓΓ του ΥΠΕΣ υποστηρίζει σε συνέντευξή του στη Βραδυνή ότι η σχολική προσευχή είναι «κατάλοιπο μιας απολύτως αντιδραστικής αντίληψης περί… "Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών"».



Ηχηρό μήνυμα από τον αρχηγό ΓΕΣ: Έπαρση σημαίας στο Φαρμακονήσι

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ», από την Παρασκευή 04 έως την Κυριακή 06 Αυγούστου 2017.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε την ΠΑΤΜΟ, τους ΛΕΙΨΟΥΣ, το ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ, την ΚΑΛΟΛΙΜΝΟ και την Κω.

 



Μετά την αριστεία... καταργούνται η έπαρση σημαίας και ο εθνικός ύμνος από τα δημοτικά σχολεία!

Η έπαρση της σημαίας παράλληλα με την ωδή του εθνικού ύμνου από τους μαθητές δεν περιλαμβάνονται πλέον στο πρόγραμμα των δημοτικών σχολείων.