Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

επανεμφάνιση



Με... χαμόγελα η επανεμφάνιση της Ρένας Δούρου

Μπορεί να άργησε να κάνει την επανεμφάνισή της, ωστόσο αυτή έγινε με χαμόγελα.

Ο λόγος για την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου η οποία μετέχει στη σύσκεψη που πραγματοποιείται στο Λαύριο υπό τον Αλέξη Τσίπρα με φόντο την τραγωδία στην Ανατολική Αττική με τους τουλάχιστον 91 νεκρούς.



Ο Σχορτσιανίτης επανεμφανίστηκε έπειτα από καιρό και με αρκετά κιλά παραπάνω

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επανήλθε στην Basket League, μετά τις μεγάλες περιπέτειες, που πέρασε.

Ο big Sofo έμεινε μια σεζόν εκτός δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα και έπαιξε στο παιχνίδι των Τρικάλων με το Ρέθυμνο.



Καρκίνος του μαστού: Μπορεί να επανεμφανισθεί ακόμη και 20 χρόνια μετά τη θεραπεία

Οι καρκίνοι του μαστού που είναι θετικοί για υποδοχείς οιστρογόνων, μπορεί να επανεμφανισθούν ακόμη και 20 χρόνια μετά την αρχική διάγνωση και θεραπεία τους, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.



Επανεμφανίστηκε ο Σώρρας: Αποκαλεί «κερατάδες» τους πρώην συνεργάτες του σε ηχητικό μήνυμα

Άργησε, αλλά έκανε ξανά την εμφάνισή του ο Αρτέμης Σώρρας, και μάλιστα, με ένα οργισμένο ηχητικό μήνυμα, που αναρτήθηκε τη νύχτα. 



Νέο τεστ αίματος προβλέπει την επανεμφάνιση του καρκίνου των πνευμόνων

Επιστήμονες στη Βρετανία -μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες- ανέπτυξαν ένα νέο τεστ αίματος (υγρής βιοψίας) που μπορεί να προβλέψει την υποτροπή του καρκίνου των πνευμόνων, έως ένα έτος προτού η ασθένεια είναι δυνατό να ανιχνευθεί με ακτινογραφίες και τομογραφίες ή προκαλέσει τα οποιαδήποτε σωματικά συμπτώματα.
   



Κύπρος: Πρόκληση η επανεμφάνιση του «Βarbaros»

Πρόκληση χαρακτήρισε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, την επανεμφάνιση του πλοίου «Βarbaros» σε περιοχή περίπου 80 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Πάφου, για να βυθίσει υποβρύχια συσκευή.