Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

επανασυνδεση



Ξανά μαζί Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik; - Η φωτογραφία που «προδίδει» την επανασύνδεση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πριν από λίγο καιρό.

Η συνέχεια ήταν η Ηλιάνα να φύγει από το σπίτι τους στη Νέα Πεντέλη και να πάει σε δικό της. Μετά ήρθε το unfollow και η διαγραφή των κοινών φωτογραφιών τους στο Instagram από τον Snik, και το δημόσιο ευχαριστώ εκείνης στην τελευταία εκπομπή του Pop up.



Αιτήσεις για επίδομα επανασύνδεσης ρεύματος στον δήμο Θεσσαλονίκης

Επεκτείνεται η δυνατότητα επανασύνδεσης σε καταναλωτές με ληξιπρόθεσμες οφειλές από λογαριασμούς ρεύματος, στους οποίους έγινε διακοπή της ηλεκτροδότησης μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2018, σύμφωνα με σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.



Οριστικοί τίτλοι τέλους για Πάριο-Παλαιολόγου

Οριστικό τέλος στη σχέση τους θέλησαν να βάλουν όπως φαίνεται ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μετά την πολυσυζητημένη επανασύνδεσή τους.



Άλκις Κούρκουλος – Ευγενία Δημητροπούλου: Πώς ξεπέρασαν την κρίση στη σχέση τους

Δεύτερη ευκαιρία για τη σχέση του Άλκι Κούρκουλου με την Ευγενία Δημητροπούλου. Οι δύο ηθοποιοί θεωρούνταν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και ο χωρισμός τους ξάφνιασε πολύ κόσμο. Περισσότερο όμως φαίνεται πως έκανε τους δυο τους να συνειδητοποιήσουν ότι θέλουν να προσπαθήσουν ξανά.



ΗΠΑ: 522 παιδιά μεταναστών επανασυνδέθηκαν με τους γονείς τους

Μετά το διάταγμα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την επανασύνδεση των οικογενειών, 522 παιδιά βρίσκονται και πάλι μαζί με τους γονείς τους από τους οποίους είχαν χωριστεί από τις αμερικανικές αρχές στο πλαίσιο της πολιτικής της αμερικανικής κυβέρνησης για μηδενική ανοχή στην παράτυπη μετανάστευση, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδ



Επανασύνδεση για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ: Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση

Ξανά μαζί μετά από αρκετό καιρό ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και το Γιάννη Πάριο που είναι μαζί ξανά μετά από  8 ολόκληρα χρόνια.