Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ



Εκτός φυλακής ο Κορκονέας

Εκτός φυλακής βρίσκεται πλέον ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος τη Δευτέρα είχε καταδικαστεί σε 13 έτη κάθειρξη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.



Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στα Εξάρχεια

Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο, Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019, στις 20:00 το βράδυ στα Εξάρχεια, στον τόπο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου διακινείται τις τελευταίες ώρες μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. 



Λαμία: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Εφετείο o Κορκονέας

ο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας αναμένεται να ανακοινώνει σε λίγη ώρα την απόφασή του για τον δολοφόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η απόφαση επρόκειτο να ανακοινωθεί τον περασµένο µήνα, όµως, λόγο υγείας που επικαλέστηκε ο συνήγορος του Επαμεινώνδα Κορκονέα, οδήγησαν σε νέα αναβολή. 



Δίκη Γρηγορόπουλου: Στις 19 Ιουνίου η απόφαση για Κορκονέα - Σαραλιώτη

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Μαΐου 2019 στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας η ακροαματική διαδικασία της δίκης σε δεύτερο βαθμό των πρώην ειδικών φρουρών Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια τον Δεκέμβριο του 2008.



Συνήγορος Κορκονέα: «Έκανε λάθος - Μην καταστρέψετε έναν άνθρωπο»

Με την αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του Επαμεινώνδα Κορκονέα, Βαγγέλη Ανδρούλα, συνεχίστηκε η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας.



Μητέρα Γρηγορόπουλου: «Η πρόσκληση του Κορκονέα με αφήνει παγερά αδιάφορη, είναι υποκριτική»

Η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου απάντησε στον δολοφόνο του παιδιού της μια ημέρα μετά την απολογία του Επαμεινώνδα Κορκονέα στο Mικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας όπου διεξάγεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008.