Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

επαφη



Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση της Ιεράς Συνόδου να απαγορεύσει στους αγιορείτες μοναχούς την επαφή με τον κόσμο;

Η εκκλησία τελικά φαίνεται να μην θέλει ουδέποτε να περισώσει ότι έμεινε από τους αλλεπάλληλους διωγμούς της, στο πέρασμα των χρόνων και να ενισχύσει πνευματικά την ανθρώπινη ψυχή, που έχει ανάγκη από βιωματικές εμπειρίες και φωτισμένους ανθρώπους.



Πασίγνωστος και αγαπημένος μας ηθοποιός αφηγείται την περιπέτεια του με... εξωγήινους!

Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ), ισχυρίζεται ότι είδε ο πασίγνωστος και αγαπημένος ηθοποιός πριν από 20 χρόνια.



Pink: Προσοχή, αυτό είναι το καινούργιο ναρκωτικό που σκοτώνει ακόμα και με την επαφή

Πενήντα άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους και η αιτία είναι ένα άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό, που μπορεί να προκαλέσει το θάνατο ακόμα και με την απλή επαφή.

Πρόκειται για το συνθετικό ναρκωτικό που ονομάζεται «Pink», δηλαδή «ροζ».



Επικοινωνία Τραμπ με τον διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

O διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (DNI) των ΗΠΑ, Τζέιμς Κλάπερ, δήλωσε ότι συνομίλησε με τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, χθες το βράδυ, αναφορικά με τις «διαρροές» στα ΜΜΕ σχετικά με την απόρρητη ενημέρωση για την υπόθεση εμπλοκής της Ρωσίας στις προεκλογικές ηλεκτρονικές υποκλοπές, που έλαβε ο Τραμπ, την Παρασκευή.



«Επαφή με τον Ουράνιο Σταθμό»

Δεν υπάρχουν μακαριότεροι άνθρωποι από εκείνους που έπιασαν επαφή με τον Ουράνιο Σταθμό και είναι δικτυωμένοι με ευλάβεια με το Θεό. 

Όπως δεν υπάρχουν πιο δυστυχισμένοι από εκείνους που έκοψαν την επαφή τους με το Θεό...