Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ένταξη



ΠΓΔM:Την Τετάρτη θα υπογραφεί το πρωτόκολλο προσχώρησης στο ΝΑΤΟ

Η κυβέρνηση της πΓΔΜ, γνωστοποίησε, από την πλευρά της, ότι η υπογραφή του πρωτοκόλλου προσχώρησης της χώρας στο ΝΑΤΟ θα πργματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου.

Με το νέο συνταγματικό όνομα, «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» θα υπογραφεί το πρωτόκολλο προσχώρησης της χώρας στο ΝΑΤΟ την ερχόμενη Τετάρτη. 



Για «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» μίλησε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ

Αναφορά σε «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» έκανε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, σε συνέντευξή του για την προοπτική ένταξης της Γεωργίας στο ΝΑΤΟ.



Πώς θα ενταχθείτε στη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη στα ταμεία

Οδηγό με όλες τις αλλαγές που έγιναν στη ρύθμιση των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 120 δόσεις περιλαμβάνει εγκύκλιος που εξέδωσε η διοίκηση του ΚΕΑΟ.



Ξεκίνησε και επισήμως η διαδικασία ένταξης των Σκοπίων και της Αλβανίας στην ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε σήμερα τη διαδικασία ελέγχου της ετοιμότητας της πΓΔΜ και της Αλβανίας για την έναρξη διαπραγματεύσεων, τον Ιούνιο του 2019, για την ένταξη των δύο χωρών στην ΕΕ.



Έτοιμο το πάρτι της ΠΓΔΜ για την ένταξη στο ΝΑΤΟ - Σε 15 πόλεις με 40 καλλιτέχνες

Στην ΠΓΔΜ  θα στηθούν αύριο, Σάββατο 14 Ιουλίου, πάρτι σε σε όλη τη χώρα για την πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ.

Οι εορτασμοί θα πραγματοποιηθούν σε 15 πόλεις και θα συμμετάσχουν 40 καλλιτέχνες, ενώ στις περισσότερες πόλεις θα αρχίσουν στις 9 το βράδυ.



Η Μόσχα διαμαρτύρεται για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Την έντονη αντίδραση της Μόσχας προκάλεσε η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διαμαρτυρήθηκε με ανακοίνωσή του για το γεγονός ότι η ΠΓΔΜ εισήχθη, όπως είπε, «με το ζόρι» στο ΝΑΤΟ, υποστηρίζοντας ότι τέτοιες κινήσεις βαθαίνουν το χάσμα και αυξάνουν τις εντάσεις στην Ευρώπη.