Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Εντάλματα σύλληψης



Νέα εντάλματα σύλληψης για 22 στρατιωτικούς εξέδωσε η Τουρκία

Την Τρίτη, οι Τούρκοι εισαγγελείς εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης για 22 άτομα για τους πιθανούς δεσμούς τους με το Δίκτυο Γκιουλέν, που στην Άγκυρα ευθύνεται για την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016 στην Τουρκία.



Κολομβία: Εντάλματα σύλληψης σε βάρος στελεχών του ELN για στρατολόγηση ανηλίκων

Eντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από τις εισαγγελικές αρχές της Κολομβίας σε βάρος 16 ηγετικών στελεχών του Στρατού Εθνικής Απελευθέρωσης (ELN), που κατηγορούνται για την καταναγκαστική στρατολόγηση 121 ανηλίκων.



Τουρκία: Νέα εντάλματα σύλληψης για 101 στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν σήμερα 33 μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας για πιθανούς δεσμούς με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί για το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, όπως γράφει η Hurriyet.



Τουρκία: Μπαράζ συλλήψεων για μέλη του δικτύου Γκιουλέν

Εντάλματα σύλληψης εις βάρος 243 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων 92 καθηγητών,  εξέδωσαν Τούρκοι εισαγγελείς στο πλαίσιο επιχειρήσεων με στόχο «ύποπτα μέλη» του δικτύου του Γκιουλέν - του ιμάμη τον οποίο η κυβέρνηση κατηγορεί για το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016.



Εντάλματα σύλληψης για 360 φερόμενους γκιουλενιστές στην Τουρκία

Εντάλματα σύλληψης για 360 άτομα σε μια επιχείρηση που στόχο έχει τους υποστηρικτές του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν εντός του στρατού, εξέδωσαν Τούρκοι εισαγγελείς σύμφωνα με το CNN Turk και άλλα μέσα. 

Η επιχείρηση εστιάζεται στην Κωνσταντινούπολη και 343 από τα άτομα αυτά είναι στρατιώτες.



Εντάλματα σύλληψης για πάνω από 260 υποστηρικτές του Γκιουλέν

Περισσότερα από 260 νέα εντάλματα σύλληψης εξέδωσαν σήμερα οι τουρκικές Αρχές, στο πλαίσιο της έρευνας για το δίκτυο του, Φετουλάχ Γκιουλέν, του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιερωμένου, ο οποίος θεωρείται ως υποκινητής του αποτυχημένου πραξικοπήματος του περασμένου καλοκαιριού.