Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ένταλμα σύλληψης



Ισημερινός: Ένταλμα σύλληψης του πρώην προέδρου Ραφαέλ Κορέα

Ένταλμα σύλληψης και διαταγή προφυλάκισης του πρώην προέδρου της χώρας Ραφαέλ Κορέα (2007-2017) εξέδωσε η δικαιοσύνη του Ισημερινού.

Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές ο Κορέα παρέβη δικαστική εντολή να παρουσιάζεται σε δικαστήριο ανά δύο εβδομάδες, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για μια απόπειρα απαγωγής πρώην βουλευτή της αντιπολίτευσης.



Ένταλμα σύλληψης για τον Ιβάν Σαββίδη. Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και 4 ακόμη ατόμων, έχει εκδοθεί από τις αρχές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράνομη είσοδο σε αγωνιστiκό χώρο και παραβάσεις αθλητικής νομοθεσίας.



Ένταλμα σύλληψης για την πρώην πρόεδρο της Αργεντινής

Η δικαιοσύνη της Αργεντινής διέταξε σήμερα την άρση της ασυλίας και τη σύλληψη της πρώην προέδρου και γερουσιαστή Κριστίνα Κίρχνερ για παρεμπόδιση της έρευνας σχετικά με την επίθεση, το 1994, εναντίον ενός κέντρου της εβραϊκής κοινότητας του Μπουένος Άιρες που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 85 ανθρώπους, γνωστοποίησε δικαστική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.



Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Πουτζντεμόν

Η Ισπανίδα δικαστής Κάρμελ Λαμέλα εξέδωσε νωρίτερα σήμερα το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αποπεμφθέντος προέδρου της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν ο οποίος έχει φύγει στο Βέλγιο.

Η δικαστής απέρριψε επίσης το αίτημα του Πουτζντεμόν να καταθέσει μέσω βιντεοδιάσκεψης.



Με ένταλμα σύλληψης στην Τουρκία ο 28χρονος που βρέθηκε σε βραχονησίδα της Σύμης

Ποινή φυλάκισης 3 μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε σήμερα το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στον 28χρονο Τούρκο δικηγόρο, που εισήλθε την παραμονή του δημοψηφίσματος στην Τουρκία από το Μαρμαρίς λάθρα στην χώρα μας προκειμένου να ταξιδέψει ακολούθως στην Στοκχόλμη.



ΕΚΤΑΚΤΟ:Ένταλμα σύλληψης για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς εξέδωσε η Άγκυρα

Η Άγκυρα εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος των Τούρκων στρατιωτικών που αρνείται να εκδώσει η Αθήνα, όπως μεταδίδουν τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων.