Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ενός λεπτού σιγή



Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τρίτη συμπληρώνεται ένας χρόνος από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και με πρόταση του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 102 νεκρών.

Οι βουλευτές που ήταν στην σχεδόν γεμάτη αίθουσα στάθηκαν όρθιοι προς τιμήν των νεκρών.



Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τα θύματα της κακοκαιρίας

Με ενός λεπτού σιγή, η Ολομέλεια της Βουλής τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της καταστροφής, από τις πλημμύρες στη δυτική Αττική.

 



Ο Τραμπ τήρησε ενός λεπτού σιγή για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τήρησε ενός λεπτού σιγή στον Λευκό Οίκο για τη 16η επέτειο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.



Οι Σαουδάραβες αρνήθηκαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Λονδίνο!

 

Η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, μπορεί να είναι εκείνη που πρωτοστατεί στην διακοπή των διπλωματικών επαφών μιας σειράς αραβικών – κυρίως – χωρών με το Κατάρ, το οποίο και κατηγορεί πως στηρίζει την κατηγορία, έχει όμως ως γνωστόν αντίστοιχα... αμαρτήματα.



Σουηδία: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Στοκχόλμης

Σοκαρισμένη από την τραγωδία, η Σουηδία τήρησε τη Δευτέρα ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της επίθεσης με φορτηγό στη Στοκχόλμη, από την οποία σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι και η οποία διαπράχθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, από Ουζμπέκο υποστηρικτή των τζιχαντιστών.
 


Σαπεκοένσε: Ενός λεπτού σιγή στη Football League!

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί σε όλα τα γήπεδα, όπου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική της Football League.

Η διοργανώτρια αρχή, αποφάσισε να αποτίνει φόρο τιμής στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία, η οποία ξεκλήρισε την βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομάδα, Σαπεκοένσε.