Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ένοπλη ληστεία



Στρασβούργο- Ο αδελφός του μακελάρη συλλαμβάνεται για ένοπλη ληστεία

Ενας ετεροθαλής αδελφός του Σερίφ Σεκάτ, του δράστη της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου, συνελήφθη στην γαλλική πόλη για ένοπλη ληστεία, όπως ανέφεραν αστυνομικές και δικαστικές πηγές.

Ο 15χρονος, μαζί με δύο συνεργούς του, προσπάθησε να αρπάξει το πορτοφόλι ενός περαστικού.



Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείου πριν λίγο στην Πανεπιστημίου

Θρασύτατη ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας από κουκουλοφόρους δράστες.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, οι δράστες άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα με την απειλή όπλου και κατάφεραν να διαφύγουν προτού φτάσει η αστυνομία στο σημείο.



Συναγερμός στο Μενίδι: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής (24.06.2018) στις Αρχές! Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 04:00 σε πρακτορείο ΟΠΑΠ Play ενώ ήταν ανοιχτό!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις ένοπλοι δράστες μπούκαραν στο πρακτορείο ΟΠΑΠ Play στην λεωφόρο Αθηνών στο Μενίδι.



Ένοπλη ληστεία σε ΕΛΤΑ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ένας άνδρας εισέβαλε στο υποκατάστημα στην οδό Αμπελώνων και με την απειλή όπλου κατάφερε να αποσπάσει χρηματικό ποσό, που φτάνει τα 1.000 ευρώ.



Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ - Συνελήφθη ο δράστης

Ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή του Γκύζη, στην οδό Πριγκηποννήσων. Ένας ένοπλος άνδρας μπήκε στο υποκατάστημα και κατάφερε να αποσπάσει άγνωστο χρηματικό ποσό.



Συνελήφθη 43χρονος για την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ στα Πατήσια

Συνελήφθη ο δράστης ένοπλης ληστείας που έγινε το πρωί στα ΕΛΤΑ, που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Στρατηγού Καλάρη και Αγίου Δημητρίου Όπλων, στα Πατήσια.

Πρόκειται για έναν 43χρονο ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής.