Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ένοχοι



Ένοχοι οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στον Μπουτάρη

Την ενοχή των κατηγορουμένων αποφάσισε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο  Θεσσαλονίκης, για τους τρεις που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη το περασμένο Σάββατο, στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την Γενοκτονία των Ποντίων.



Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για κακοποίηση παιδιών με αναπηρία

Υπόθεση κακοποίησης τριών τροφίμων σε ίδρυμα αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία που αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο του 2014, εκδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο έκρινε ένοχους τρεις υπαλλήλους του ιδρύματος, ενώ αθώωσε μία συνάδελφό τους.



Ένοχοι κρίθηκαν για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων οι Α.Μπέος, Γ.Κομπότης, Α.Παπαπδόπουλος και Γ.Μποροβήλος

Τις οριστικές αποφάσεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, το γνωστό και ως Koriopolis, ανακοίνωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κρίνοντας ένοχους τους Αχιλλέα Μπέο, Γιάννη Κομπότη, Γιώργο Μποροβήλο, Δημήτρη Μπάκο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Κώστα Μενδρινό.



Ένοχος ο Βλαστός και άλλοι 14 κατηγορούμενοι για την απαγωγή Παναγόπουλου

Σε αθωωτική κρίση για τέσσερις από τους 18 συνολικά κατηγορούμενους για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου, κατέληξε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, που συνεδρίαζε στον Κορυδαλλό.



Ενοχοι οι βασικοί κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο της Energa-Hellas Power

Ενοχοι κρίθηκαν οι βασικοί πρωταγωνιστές της υπόθεσης Energa-Hellas Power.



Υπόθεση Καρέλι: Ένοχοι για βαριά σωματική βλάβη οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της Νιγρίτας

Ένοχοι για βασανιστήρια, που είχαν ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη του Ίλι Καρέλι, σε βαθμό κακουργήματος, κρίθηκαν, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την υπόθεση του Αλβανού βαρυποινίτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις φυλακές της Νιγρίτας.