Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

ενεργοποιηση



Ενεργοποιείστε το μεταβολισμό σας με αυτά τα απλά βήματα

Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε την υγεία σας, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να δώσετε προσοχή είναι ο μεταβολισμός σας. Ρυθμίστε τον λοιπόν και δείτε το σώμα σας να αλλάζει! 



Ενεργοποιούνται τα παλιά μηχανήματα εισιτηρίων στο μετρό!

Μετά την απίστευτη ταλαιπωρία των επιβατών στα εκδοτήρια για το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο, υπάρχει πιθανότητα για τη σταδιακή ενεργοποίηση των παλαιών μηχανημάτων.



Δασμούς 16 δισ. δολ. ενεργοποιούν σήμερα ΗΠΑ και Κίνα

Με αμείωτη ένταση και παρά τη δέσμευση των δύο πλευρών να αρχίσουν και πάλι διαπραγματεύσεις στα τέλη του μήνα συνεχίζεται η εμπορική αντιπαράθεση ΗΠΑ- Κίνας.



Τι είναι το μεταφορικό ισοδύναμο που ενεργοποιείται για 49 νησιά

Μέσα στον Ιούλιο θα εφαρμοστεί πιλοτικά το μεταφορικό ισοδύναμο για τα νησιά, ενώ τα βήματα που θα ακολουθήσουν παρουσίασαν στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υφυπουργός, Νεκτάριος Σαντορινιός.



Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Εξοικονόμηση κατ' Οίκον ΙΙ. Τα κριτήρια και οι εργασίες που επιδοτούνται

Ενεργοποιείται σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα exoikonomisi.ypen.gr, μέσω της οποίας θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ».



ΔΕΗ: Επανενεργοποιείται σχέδιο για έργο ΑΠΕ 180 εκατ. στην Κοζάνη

Τη συνεργασία τους σε θέματα επενδύσεων στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας διερεύνησαν κατά τη συνάντησή τους ο πρόεδρος του Enterprise Greece Χρήστος Στάικος και ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ηλίας Αθανασίου, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Ηλία Μοναχολιά.