Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

ενεχυροδανειστήριο



Αποφυλακίζεται ο Ριχάρδος και οι επτά που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο χρυσού

Αποφυλακίζονται οι  οκτώ κατηγορούμενοι στην  υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού  μεταξύ των οποίων και ο γνωστός ενεχειροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς.



Συναινεί και η εισαγγελέας στην αποφυλάκιση Ριχάρδου - Από Δευτέρα η απόφαση

Υπέρ της αποφυλάκισης και των οκτώ κατηγορουμένων στην υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού τάχθηκε στο δικαστικό συμβούλιο του Πρωτοδικείου Αθηνών η αρμόδια εισαγγελέας, ενώ η τελική απόφαση αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.



Κούγιας για Ριχάρδο: Δεν υπάρχει το αδίκημα της λαθρεμπορίας χρυσού - Η αστυνομία παραπλάνησε

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος υπεράσπισης του Ριχάρδου Μυλωνά ο οποίος σχεδόν 24 ώρες μετά την διάταξη της προφυλάκισης πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος.



Θέμα ωρών η αποφυλάκιση του ενεχυροδανειστή και των οκτώ κατηγορουμένων

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποφυλακιστούν οι οκτώ κατηγορούμενοι στην υπόθεσηλαθρεμπορίας χρυσού, σύμφωνα με τους συνηγόρους τους.

 



Η κρύπτη στο σκαλοπάτι του ενεχυροδανειστηρίου και οι 323 λίρες

Ο βασικός πρωταγωνιστής της αποκαλούμενης «μαφίας του χρυσού», ο γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ενεχυροδανειστής δίνει σήμερα εξηγήσεις ενώπιον της ανακρίτριας διαφθοράς για σειρά κακουργηματικών πράξεων.



ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκαν τιμαλφή και χρήματα σε ενεχυροδανειστήριο

Χρηματικό ποσό ύψους 66.930 ευρώ, χρυσές λίρες, ρολόγια, νομίσματα και διάφορα άλλα τιμαλφή, κατέσχεσε το ΣΔΟΕ σε επιχείρηση ενεχυροδανειστηρίου, τόσο στο κεντρικό κατάστημα όσο και στα υποκαταστήματα της επιχείρησης, σε Ζάκυνθο, Πύργο και Αμαλιάδα, αλλά και στα σπίτια των υπευθύνων.