Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

ενδιαφερομενοι



Τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση την επόμενη πενταετία

Ανατροπές στην αγορά εργασίας έχει φέρει η παρατεταμένη οικονομική κρίση, με τους εργοδότες να επιζητούν την εξειδίκευση και τους νέους τις γνώσεις που θα τους προφυλάξουν από την εκτοξευμένη ανεργία.



Εντός της εβδομάδας ο νέος διαγωνισμός για ΔΕΣΦΑ

Παρά το γεγονός ότι η έκτακτη Γ.Σ των ΕΛΠΕ που θα δώσει το πράσινο φως για την πώληση του 35% που κατέχει ο όμιλος στο ΔΕΣΦΑ έχει οριστεί για τις αρχές Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει δοθεί η απαραίτητη προέγκριση.



Εξεταστική: «Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι επενδυτές για την Τράπεζα Αττικής»

Την ύπαρξη ενδιαφερόμενων επενδυτών για την Τράπεζα Αττικής αποκάλυψε στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ η επικεφαλής της Διεύθυνσης Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος της ΤτΕ Σπυριδούλα Παπαγιαννίδου.



Τις επόμενες ημέρες οι προσκλήσεις για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ

Τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα οι προσκλήσεις για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδιος για τα θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ ο κ. Χαρίτσης τόνισε πως υπήρξε πλήρης απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ της περιόδου 2007 -2013.



Μεγάλο το ενδιαφέρον για το επίδομα θέρμανσης

Ξεπέρασαν τις 200 χιλιάδες οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για το επίδομα θέρμανσης. Η σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή στο Taxis άνοιξε στις 16 Δεκεμβρίου κι έκτοτε κατατίθενται περί τις 40 με 50 χιλιάδες αιτήσεις ημερησίως.