Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΕΝΑΣ



Δολοφονία Κατσίφα: Ένας μήνας χωρίς απαντήσεις

Ένας μήνας συμπληρώθηκε σήμερα από την εκτέλεση του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, στο χωριό Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου, από τους επίλεκτους της αλβανικής αστυνομίας (RENEA).



ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Φλόριντα - Ένας τραυματίας

Ένας μαθητής τραυματίστηκε σήμερα σε λύκειο της Φλόριντας, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι τιμούσαν τη 19η επέτειο από τη σφαγή στο Κολουμπάιν του Κολοράντο, που στοίχισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους.



Χιόνισε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα στη Σαχάρα!

Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι μίας μικρής πόλης της Αλγερίας, όταν είδαν τους αμμόλοφους της Σαχάρα... χιονισμένους για δεύτερη φορά φέτος.



Κίεβο: Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου - Ένας νεκρός, δύο τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο του Κιέβου, μετά από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, νεκρός είναι ένας Τσετσένος, με γεωργιανή υποκοόητα, και ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στον πόλεμο της ανατολικής Ουκρανίας, ως εθελοντής με την πλευρά των Ουκρανών.



Survivor... διαρροή: Ενας στους δύο... παίρνει απόψε την ασυλία

Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη διαρρεύσει και το σημερινό επεισόδιο θα εξελιχθεί σε μια άτυπη... μονομαχία για δύο. Συγκεκριμένα, Ντάνος και Μάριος θα είναι αυτοί που θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας, αφού μία ακόμη θα κριθεί στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα.



Τσαβούσογλου: Από τη Συρία προερχόταν ένας από τους βομβιστές

Ένας από τους δύο δράστες της διπλής βομβιστικής επίθεσης του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη προερχόταν από την Συρία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Από την επίθεση που σημειώθηκε έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας σκοτώθηκαν 44 άνθρωποι, οι περισσότεροι εξ αυτών αστυνομικοί, ενώ τραυματίστηκαν τουλάχιστον 150.