Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

έναρξη



Άνοιξε το χιονοδρομικό του Παρνασσού

Κορυφώνεται σταδιακά η επισκεψιμότητα στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού...
Οι εγκαταστάσεις του κέντρου είναι σε πλήρη λειτουργία, το χιόνι είναι αρκετό και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για χιονοδρόμους και φίλους του χιονιού.



Έναρξη της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως στο Μεσολόγγι

Με την ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς, που θα τελέσει ο



Πρεμιέρα για τη Super League στις 25 Αυγούστου. Οι ημερομηνίες όλων των αγώνων και των ντέρμπι

Η Super League γνωστοποίησε το πρόγραμμα ολόκληρης της σεζόν με τις ημερομηνίες των αγώνων που θα γίνουν για το πρωτάθλημα. Επίσης, έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες που θα υπάρξουν διακοπές, τέσσερις συνολικά, όπως και οι μέρες των αναμετρήσεων για το Κύπελλο, για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.



Γαβρόγλου: Από τον Σεπτέμβριο του 2019 το νέο πρόγραμμα σπουδών της Γ' Λυκείου

Η συζήτηση για το μέλλον των πανεπιστημίων στην Ευρώπη γίνεται όχι μόνο με γνωσιακούς όρους, αλλά και με κοινωνικούς. Στην Ευρώπη συγκρούονται διαφορετικές αντιλήψεις. Στην Ευρώπη υπάρχει η άποψη για το επιχειρηματικό πανεπιστήμιο που μας βρίσκει αντίθετους. Υπάρχει όμως και μια άλλη λογική, που μας βρίσκει σύμφωνους, που είναι η σύνδεση του πανεπιστημίου με την κοινωνία».



Λάβετε θέσεις, ξεκινάει το Μουντιάλ 2018! Φαβορί και πρωταγωνιστές

«Λάβετε θέσεις» διότι όλα είναι έτοιμα...

Το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να ξεκινήσει, με την «οικοδέσποινα» Ρωσία να υποδέχεται το απόγευμα της Πέμπτης (14/06, 18:00) τη Σαουδική Αραβία στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας (θα προηγηθεί η τελετή έναρξης).



Έναρξη Ποιμαντικού Έργου στις Φυλακές του Pointe - Noire

Την 1η Ιουνίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβ. π.Μάξιμο Oumba και τον Ιερολ. Διάκονο π.Στέφανο Andzembé, επισκέφθηκε τις φυλακές της συμπρωτεύουσας Pointe-Noire του Κονγκό-Μπραζαβίλ, για να εγκαταστήσει τον Ιερολ.