Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

εν πλω



Πάτρα: Γυναίκα πέθανε εν πλω για την Κεφαλονιά

Μία ηλικιωμένη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο πλοίο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ» το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Πάτρας με προορισμό τη Σάμη της Κεφαλονιάς.



Περιπέτεια για τους 205 επιβάτες του Blue Star Patmos. Προσάραξε στο λιμάνι της Ίου

Στο ταχύπλοο καταμαράν "Super Jet" επιβιβάσθηκαν για προληπτικούς λόγους και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Ίου οι 205 επιβάτες του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου "Blue Star Patmos", που προσάραξε στις 01:30 το πρωί στην είσοδο του λιμανιού, παρουσιάζοντας σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, μικρή ελεγχόμενη εισροή υδάτων. Στο πλοίο επέβαινε επίσης πλήρωμα 87 ατόμων.



Επιχείρηση διάσωσης 24χρονου που χάθηκε εν πλω στον Μπάλο

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η βόλτα ενός 24χρονου με το σκάφος «ΕΥΑ» Σ.Ζ. 802 στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του Μπάλου της Κισσάμου.

Καθώς είχε νυχτώσει, ο 24χρονος Έλληνας, έχασε τον προσανατολισμό του και κάλεσε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, απο το οποίο ενημερώθηκε για το περιστατικό η Λιμενική αρχή Χανίων,



Πανέμορφες περιηγήσεις εν πλω σε κανάλια της Ευρώπης

Μαγευτικές, υδάτινες διαδρομές μέσα σε ποτάμια, λίμνες και κανάλια σας δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύψετε εν πλω τις ομορφιές των ευρωπαϊκών χωρών.



Τουρίστας άφησε την τελευταία του πνοή εν πλω

Ένας 76χρονος τουρίστας από τη Βρετανία το μεσημέρι του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή σε επιβατηγό-τουριστικό σκάφος, που εκτελεί ημερήσιο δρομολόγιο από τον Πλατανιά στα Θεοδωρού, σύμφωνα με το flashnews.gr.



Περιπέτεια εν πλω για δύο μέλη πληρώματος φορτηγού πλοίου ανοικτά της Νάξου

Στο αστυνομικό τμήμα στα Κουφονήσια, παραδόθηκαν δύο μέλη του πληρώματος του φορτηγού Basel S5 που υπό αδιευκρίνιστη αιτία έπεσαν τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή της Νάξου, ενώ για τον εντοπισμό τους κινητοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα και η Πολεμική Αεροπο