Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

εμβρύο



Πώς επηρεάζεται το μωρό από το στρες της μητέρας στην εγκυμοσύνη

Τα επίπεδα των ορμονών του στρες πριν την εγκυμοσύνη μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο η μέλλουσα μητέρα να αποκτήσει παιδί με χαμηλό σωματικό βάρος γέννησης, σύμφωνα με έρευνα.



Oικογενειακή τραγωδία στην Χαλκίδα: Νεκρή 31χρονη έγκυος και το μωρό. Την παρέσυρε ο αρραβωνιαστικός της...!

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας στην Χαλκίδα, με θύμα μια 31χρονη γυναίκα στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το τραγικό συμβάν έγινε στη πυλωτή του σπιτιού που διέμενε η 31χρονη με τον αρραβωνιαστικό της.



Συγκλονιστική τραγωδία στα Κατεχόμενα: Εγκυος πέθανε σε τροχαίο αλλά το έμβρυο σώθηκε!

Συγκλονιστική είναι η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας χθες το μεσημέρι όταν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της τραγωδίας αυτής στα κατεχόμενα.

Νεκρή είναι η έγκυος της οποίας το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο το μεσημέρι της Τρίτης σε χωριό των κατεχομένων.



Συγκλονιστικό: Εμβρυο μεγαλώνει πάνω στη σπλήνα εγκύου - Αφωνοι οι γιατροί στο Ηράκλειο!

Ένα απίστευτο γεγονός βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με μια 32χρονη έγκυο λίγων εβδομάδων που βρέθηκε να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ αφού ο ιδιώτης ιατρός που την επέβλεπε, δεν μπορούσε να βρει που είναι το έμβρυο…  ενώ οι εξετάσεις έδειχναν ότι είναι έγκυος!



Απίστευτο! Αφαίρεσαν παρασιτικό έμβρυο 400 γραμμαρίων μέσα από αγοράκι δέκα μηνών

Γιατροί στην Ινδονησία αφαίρεσαν με χειρουργική επέμβαση ένα παρασιτικό έμβρυο, βάρους 400 γραμμαρίων, το οποίο αναπτυσσόταν μέσα σε ένα αγοράκι δέκα μηνών.



Λάρισα: Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το έμβρυο που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια

Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το έμβρυο που βρέθηκε νεκρό μέσα σε σακούλα από εργαζόμενους στη διαλογή απορριμμάτων ανακύκλωσης στις εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ στη Γυρτώνη της Λάρισας.