Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

εμπιστοσύνης



Θα μετατρέψει την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης ο Τσίπρας

Την πρόταση μομφής  σε ψήφο εμπιστοσύνης θα μετατρέψει ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με πληροφορίες αποκαλύπτουν πηγές του Μαξίμου. 

Οι ίδιες πηγές μάλιστα σχολιάζουν ότι η πρόταση μομφής θα γυρίσει μπούμερανγκ στη Νέα Δημοκρατία.



Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από τον γαλλικό όμιλο Imerys

Ψήφο εμπιστοσύνης της Imerys στην ελληνική οικονομία αποτελεί η ενσωμάτωση της S&B στον γαλλικό όμιλο, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Ζιλ Μισέλ, στο πλαίσιο συνάντησης με δημοσιογράφους.



Εξασφάλισε ψήφο εμπιστοσύνης ο Τζεντιλόνι

Η κυβέρνηση του Πάολο Τζεντιλόνι εξασφάλισε την ψήφο εμπιστοσύνης της ιταλικής Βουλής στην ψηφοφορία για ένα αμφιλεγόμενο πακέτο προτάσεων με στόχο τη μείωση του δημόσιου ελλείμματος, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την εφαρμογή μέτρων για την πάταξη της φοροδιαφυγής, την αύξηση των δημόσιων εσόδων από εισφορές εταιρειών του Διαδικτύου, αλλά και την επαναφορά της πληρωμής εργαζομένων



«Ψήφος εμπιστοσύνης» από ΔΝΤ σε Λαγκάρντ

Την πλήρη εμπιστοσύνη του στην Κριστίν Λαγκάρντ εξέφρασε το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, εκτιμώντας ότι μπορεί να συνεχίσει να ασκεί αποτελεσματικά τα καθήκοντά της, παρόλο που κρίθηκε ένοχη για αμέλεια στην υπόθεση Ταπί.



Λιβύη: Δεν έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας

Το λιβυκό κοινοβούλιο αρνήθηκε τη Δευτέρα να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), παρέχοντας ταυτόχρονα στον πρωθυπουργό Φάγεζ αλ Σαράτζ μια «τελευταία ευκαιρία» να παρουσιάσει μια νέα κυβέρνηση.



Τσίπρας - Βούτσιτς: Η τηλεφωνική επικοινωνία και τα συγχαρητήρια της ψήφου εμπιστοσύνης

Τη σημασία της ενίσχυσης των ελληνοσερβικών σχέσεων τόνισαν κατά τη συνομιλία τους οι δύο πρωθυπουργοί.