Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

εμμονή



Η εμμονή της Πριγκίπισσας Diana που εξόργιζε τους συνεργάτες της

Υπήρχε μία λεπτομέρεια για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που κανείς δεν είχε προσέξει: φορούσε πάντα μπλε eyeliner ή μολύβι. Ήταν το άγνωστο κόλλημα της, κυρίως, τη δεκαετία του 80.

Μία εποχή ούτως ή άλλως της υπερβολής. Οπότε και η Lady D, επέμενε να κάνει τη δική της. Παρόλο που η προσωπική της μακιγιέζ ήταν κάθετα αντίθετη.



Λευκωσία: Ήταν η εμμονή της Άγκυρας στα επεμβατικά δικαιώματα που οδήγησε σε αδιέξοδο

Η εμμονή της Τουρκίας για συνέχιση της Συνθήκης Εγγυήσεων, της ύπαρξης παρεμβατικών δικαιωμάτων στην Κύπρο και της θέσης της Άγκυρας για μόνιμη τουρκική στρατιωτική παρουσία στο νησί ήταν οι αιτίες που οδήγησαν σε αδιέξοδο τις συζητήσεις στο Κραν Μοντανά, τόνισε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης. 
 

 

Ο Πάνος Σκουρλέτης κατηγορεί τους δανειστές για εμμονή

Για εμμονή κατηγόρησε τους δανειστές ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό «Πρακτορείο 104,9Fm».

Ωστόσο δεν εξέφρασε εκτίμηση για το εάν και πότε θα κλείσει η αξιολόγηση, υπογραμμίζοντας πως «σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές δεν μπορούμε να απαντάμε σε υποθετικά ερωτήματα».



ΗΠΑ προς ΟΗΕ: Σταματήστε αυτή την εμμονή με το Ισραήλ

Η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αναθεωρεί τη συμμετοχή της στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, επιδιώκοντας μια αλλαγή στην ατζέντα του και ένα τέλος στην "εμμονή του με το Ισραήλ", δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος των ΗΠΑ.



Σταθάκης: Εμμονή της ΝΔ η μείωση της φορολογίας

O  Γιώργος Σταθάκης χαρακτήρισε τη μείωση της φορολογίας ως «εμμονή» και στοιχείο του «DNA της Δεξιάς», προσπαθώντας  να δικαιολογήσει την ολοκληρωτική φοροεπιδρομή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.