Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΕΜΑΚ



Βρέθηκε υδράργυρος σε σχολείο της Πάτρας – Πώς έφτασε η επικίνδυνη ουσία στο προαύλιο του σχολείου

Επικίνδυνο περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη (20/02) σε γυμνάσιο της Πάτρας, αφού εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο υδράργυρος.

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΜΑΚ που έσπευσε στο σημείο για να περισυλλέξει το υλικό, ενώ το θέμα βρίσκεται υπό διερεύνηση από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.



Ξάνθη: «Έφυγε» από την ζωή ο 70χρονος που είχε εξαφανιστεί μαζί με την σύζυγό του και εντοπίστηκε αργότερα τραυματισμένος

Κατέληξε τελικά ο 70χρονος άνδρας που βρέθηκε τραυματισμένος μετά την εξαφάνιση του στην Ξάνθη.

Πρόκειται για έναν 70χρονο και μια 60χρονη τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στην ορεινή ζώνη, κοντά στον Λειβαδίτη.



Χαλάνδρι: Εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος σε γραφεία

Μεγάλη κινητοποίηση στο Κάτω Χαλάνδρι μετά τον εντοπισμό ύποπτου φακέλου από χώρο γραφείων επί της οδού Τζαβέλλα, στο σημείο έσπευσαν 13 πυροσβέστες με την ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ.

Επί τόπου έφτασε η ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ με 13 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας.



Απομακρύνθηκαν 54 ανεμβολίαστοι πυροσβέστες της ΕΜΑΚ

Ξεκίνησαν οι απομακρύνσεις από τα σώματα ασφαλείας όσων δεν έχουν εμβολιαστεί με χαρακτηριστική την περίπτωση των πενηντατεσσάρων πυροσβεστών από τις οκτώ ΕΜΑΚ σε όλη την χώρα.

Απομακρύνονται από τις ομάδες τους με διαταγή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής. Οι 19 είναι από την 1η ΕΜΑΚ της Αθήνας που αριθμεί συνολικά 100 άτομα.



Σοκ στον Ορχομενό: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε αρδευτικό κανάλι

Το άψυχο σώμα γυναίκας εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι κοντά στον Ορχομενό το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το μακάβριο εύρημα κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές, αλλά και την Πυροσβεστική με την 7η ΕΜΑΚ να καλείται στο σημείο για την ανάσυρσή του.



Πάτρα: Θρίλερ για νεαρούς επιβάτες Ι.Χ. που “κρεμάστηκε” σε πλαγιά

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα για τον απεγκλωβισμό τους. Οι πυροσβέστες – σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news – που έσπευσαν στο σημείο σταθεροποίησαν το όχημα δένοντάς το με ιμάντες και κατάφεραν να βγάλουν από αυτό οδηγό και συνοδηγό.