Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

email



Σημαντικό κενό ασφαλείας σε τεχνολογία κρυπτογράφησης email

Σημαντικό τρωτό σημείο βρέθηκε σε μια ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνολογία κρυπτογράφησης email, σύμφωνα με ερευνητές.



"Τυπική" η επιστολή της Γαλλικής πρεσβείας

«Τυπική και απολύτως συνηθισμένη διαδικασία» χαρακτηρίζει η γαλλική πρεσβεία το mail με οδηγίες αντιμετώπισης μεγάλης κρίσης στην Ελλάδα, το οποίο στάλθηκε σε γάλλους υπηκόους που ζουν στη χώρα, γεννώντας υποψίες και τροφοδοτώντας διάφορα σενάρια για το τι αναμένεται να συμβεί.

 



10 παράξενα δεδομένα για το ίντερνετ θα σας αφήσουν άναυδους

Το διαδίκτυο αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας και έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο σε πολλά επαγγέλματα. Υπάρχουν ωστόσο και κάποια παράξενα δεδομένα και αλήθειες τα οποία μπορεί να μην γνωρίζουμε. Δείτε μερικά...



Μεγάλη απάτη με "δόλωμα" τη ΔΕΗ

Μηνύματα μέσω e-mail ή sms, ακόμα και τηλεφωνήματα. Με αυτόν τον τρόπο «ψαρεύουν» τα υποψήφια θύματά τους οι απατεώνες που αποσπούν προσωπικά και τραπεζικά δεδομένα από ανυποψίαστους πελάτες της ΔΕΗ.



Οι εταιρείες πρέπει να ενημερώνουν τους εργαζόμενους τους ότι ελέγχουν τα email τους

Οι εταιρείες πρέπει να εξασφαλίζουν πως οι εργαζόμενοί τους γνωρίζουν εκ των προτέρων πως η διεύθυνση παρακολουθεί τους λογαριασμούς των email που χρησιμοποιούν στην εργασία τους, αποφάνθηκε σήμερα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων σε μια απόφαση ορόσημο για τον ιδιωτικό χώρο.



Δεν αφήνει τίποτα όρθιο η Εφορία: Αρχίζει κατασχέσεις ακόμη και για μικροποσά

Αντιμέτωποι με τα ειδοποιητήρια της εφορίας θα βρεθούν 670.000 φορολογούμενοι τις επόμενες ημέρες οι οποίοι θα κληθούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο κατάσχεσης του μισθού, της σύνταξής τους ή κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων.