Πέμπτη 02 Απριλίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

7 °C

Σήμερα, 2. Απριλίου 2020

ΕΛΤΑΘεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Λαγκαδά

Ληστεία με την απειλή όπλου σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Γύρω στις 14:30, δύο άτομα εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή, με το ένα από αυτά να κρατάει όπλο.

Αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους του υποκαταστήματος, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία και τράπηκαν σε φυγή.Τρίκαλα: «Απάνθρωποι…» έριξαν γατάκι μέσα σε γραμματοκιβώτιο!

Συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες διαπίστωσαν πως ένα γατάκι το είχαν ρίξει σε ένα… γραμματοκιβώτιο των ΕΛΤΑ!

Παιδιά της γειτονιάς ακούγοντας το νιαούρισμά του προσπάθησαν να το απεγκλωβίσουν.

 

Τα πρώτα γράμματα στον Άγιο Βασίλη άρχισαν να φτάνουν στα ΕΛΤΑ

Γράμματα γεμάτα από ευχές και όνειρα, γραμμένα όχι μόνο από παιδικά χεράκια αλλά και από μεγαλύτερους σε ηλικία, έχουν αρχίσει να καταφτάνουν από κάθε γωνιά της χώρας στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), με τελικό παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη.Ακόμα δύο συλλήψεις για την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ στα Βίλια

Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα για τη ληστεία που έγινε στις 27 Νοεμβρίου σε Ταχυδρομικό Κατάστημα στα Βίλλια Αττικής.Η στιγμή της ληστείας στα ΕΛΤΑ του Κόκκινου Μύλου - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δύο άγνωστοι μπήκαν οπλοφορώντας στο υποκατάστημα που ήταν γεμάτο με κόσμο, άδειασαν τα ταμεία και στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοσικλέτα πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.