Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ελπίδα



Συμβολή της ΕΛΠΙΔΑ σε πρωτοποριακή θεραπεία

Ενα σημαντικό επιστημονικό βήμα, που χαρίζει ελπίδα ζωής σε εκατοντάδες ασθενείς, παιδιά και ενήλικες, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, με την συμβολή του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».



Οι Αγίες Πίστη, Ελπίδα, Αγάπη και η μητέρα τους Σοφία

Κατάγονταν από λαμπρή γενιά, πλούσια οικογένεια, με ευσεβείς προγόνους. Η μητέρα ήταν χήρα, γυναίκα ενάρετη, που ζούσε με σοφία, πίστη, ελπίδα, αγάπη στο Χριστό, και με τον ίδιο τρόπο ανέτρεφε και τις θυγατέρες της.



Η Ελπίδα μιλά για τη συμμετοχή της στη Eurovision: «Ότι χειρότερο έχω κάνει!»

Η Ελπίδα, μίλησε στην εκπομπή "Όλα καλά" σχολιάζοντας τη συμμετοχή της στη Eurovision με την Κύπρο.



Προφήτης Ζαχαρίας, o κήρυκας της ελπίδας

Ο προφήτης Ζαχαρίας, του οποίου το όνομα σημαίνει «μνήμη Θεού» ήταν γιος του Βαραχίου (δεν είναι ο Ζαχαρίας ο γιος του Βαραχίου που φονεύθηκε μεταξύ του ναού και του θυσιαστηρίου, από τους Ιουδαίους, όπως αναφέρει ο Κύριος στο Ματθ. 23,35) και εγγονός του Αδδώ (Ζαχ. 1,1), καταγόταν από ιερατικό γένος (Νεεμ.



Αυτή είναι η τελευταία ελπίδα του μοντέλου με την κοκαΐνη

Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, υπό την ιδιότητά του ως Νομικού Συμβούλου των γονέων της 19χρονης προσωρινά κρατουμένης στο Χονγκ Κονγκ, Ειρήνης Μελισσαροπούλου Γεωργίου και Αικατερίνης επισκέφτηκε σήμερα τον κ.



Η αληθινή ταπείνωση φέρνει την ελπίδα

Μπορεί κάποιος να μιλάει για τις αμαρτίες του και να είναι υπερήφανος κι άλλος να μιλάει για τις αρετές του και να είναι ταπεινός. Να είμαστε ταπεινοί, αλλά να μην ταπεινολογούμε.
Η ταπεινολογία είναι παγίδα του διαβόλου, που φέρνει την απελπισία και την αδράνεια, ενώ η αληθινή ταπείνωση φέρνει την ελπίδα και την εργασία των εντολών του Χριστού.