Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ελον Μασκ



Έλον Μασκ: «Η Ελλάδα βιώνει κατάρρευση του πληθυσμού της»

Ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ, σε ανάρτησή του στο «Χ» έγραψε ότι «η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που βιώνουν κατάρρευση του πληθυσμού τους, λόγω των χαμηλών ρυθμών των γεννήσεων».



Περικοπές στην Tesla – Απολύει πάνω από το 10% του προσωπικού της σε όλο τον κόσμο

Η Tesla θα απολύσει πάνω από το 10% του εργατικού δυναμικού της σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα της εταιρείας που είδε το Reuters, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη μείωση των πωλήσεων που καταγράφεται εν μέσω ενός εντεινόμενου πολέμου τιμών για τα ηλεκτρικά οχήματα.



Έξω φρενών ο Έλον Μασκ με Βραζιλιάνο δικαστή που έκλεισε ύποπτους λογαριασμούς στο «Χ»

Έξω φρενών έγινε ο Έλον Μασκ με Βραζιλιάνο δικαστή που έκλεισε ύποπτους λογαριασμούς για διάδοση fake news στην πλατφόρμα «Χ» του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.



Ο Έλον Μασκ περνά τον Τζεφ Μπέζος και γίνεται ο πλουσιότερος στις ΗΠΑ ξανά

Ξανά στην κορυφή της λίστας του Forbes ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ βρίσκεται από χθες ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ -και δεύτερος πλουσιότερος στον κόσμο- εκτοπίζοντας τον ιδρυτή και πρόεδρο της Amazon, Τζεφ Μπέζος, που του είχε «κλέψει» τη θέση.



SpaceX: Τρίτη δοκιμαστική εκτόξευση του πυραύλου Starship του Έλον Μασκ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τρίτη δοκιμαστική εκτόξευση του διαστημοπλοίου Starship της SpaceX με την οποία ο Έλον Μασκ ευελπιστεί να κάνει πιο προσιτά τα διαστημικά ταξίδια.



Έλον Μασκ: Πήγε αγκαλιά με τον γιο του στο εργοστάσιο της Tesla που χτυπήθηκε από σαμποτέρ

Έχοντας στους ώμους του τον τετράχρονο γιο του «X Æ A-12», το αφεντικό της Tesla, Έλον Μασκ, επισκέφθηκε σήμερα το εργοστάσιο της εταιρείας του στο Γκρινχάιντε κοντά στο Βερολίνο, υπό το δυνατό χειροκρότημα χιλιάδων εργαζομένων.