Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ελληνική Δικαιοσύνη



Παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τον θάνατο του Κατσίφα

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, στις Βουλιαράτες Αλβανίας, θα ερευνήσει η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας.



Κυβερνητικός εκπρόσωπος για Ηριάννα: «Στο μαύρο βιβλίο της ελληνικής δικαιοσύνης»

«Η δικαιοσύνη δημιουργεί την υπόνοια ότι κρίνει και σταθμίζει με κριτήρια πέραν της νομικής κρίσης»: τη δήλωση αυτή έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με τη χθεσινή δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση της Ηριάννας. «Είναι μια κακή εξέλιξη. Η χθεσινή απόφαση καταγράφεται στο «μαύρο βιβλίο» της ελληνικής Δικαιοσύνης», πρόσθεσε.



Αγκυρα: Η ελληνική δικαιοσύνη μας απογοήτευσε - Η απόφαση για τους 8 θα επηρεάσει τις σχέσεις μας

"Η Ελληνική Δικαιοσύνη, που ελπίζαμε ότι θα ήταν δίκαιη και αμερόληπτη, δυστυχώς μας απογοήτευσε για μια ακόμη φορά, απορρίπτοντας και το δεύτερό μας αίτημα για έκδοση των 8 πραξικοπηματιών που μετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, κατά της συνταγματικής ταξης μας.



Ένωση Κεντρώων για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς: Η απόφαση τιμά την Ελληνική Δικαιοσύνη

Για απόφαση που τιμά την ελληνική δικαιοσύνη, κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, αναφορικά με τη μη έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών στην Τουρκία.



Νέα Δημοκρατία: Η ελληνική Δικαιοσύνη κράτησε ψηλά το κύρος της χώρας

«Η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε για το σοβαρό θέμα της έκδοσης των 8 Τούρκων στρατιωτικών. Αποφάνθηκε με βάση το θεσμικό και νομικό πλαίσιο της πατρίδας μας, τις αρχές και τις αξίες κράτους δικαίου, κρατώντας ψηλά το κύρος της χώρας», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος, Νίκος Παναγιωτόπουλος.