Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



Κόρινθος: Συνελήφθησαν οι βάνδαλοι 100 τάφων στο κοιμητήριο Εξαμιλίων – Οργή από τους κατοίκους (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη δύο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου υπόθεση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σε κοιμητήριο στα Εξαμίλια Κορινθίας.



«Κιβωτός του Κόσμου»: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών, σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο του Alpha υποστήριξε πως η «Κιβωτός του Κόσμου» δεν υπάγεται στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, είναι Ιδιωτική Δομή και δεν είναι υπό την εποπτεία της.



ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο ληστής ζαχαροπλαστείων και φαρμακείων σε Περιστέρι και Αιγάλεω

Στη δημοσιότητα, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 44χρονου που διέπραττε ληστείες σε φαρμακεία και ζαχαροπλαστεία σε Περιστέρι και Αιγάλεω.



Κόρινθος: «Η Αναστασία δεν αυτοκτόνησε, δολοφονήθηκε»!

Εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Αγριλιά του Δήμου Ερυμάνθου, στις 13 Ιουνίου και μια μέρα μετά, το πτώμα της βρέθηκε να επιπλέει στην θάλασσα, στην παραλία Κρυφή στην Κόρινθο.



Γεροβασίλη: Κανείς δε δένει τα χέρια της αστυνομίας

Σκοπιμότητα ώστε να πληγεί το κύρος της κυβέρνησης διαβλέπει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, στις κατηγορίες περί γενικευμένης έξαρσης των φαινομένων βίας και ανοχής της κυβέρνησης, ενώ καταγγέλλει ότι η αντιπολίτευση δραματοποιεί τα γεγονότα.



Τραγική συμβουλή της ΕΛΑΣ: Αν μπουν ληστές σπίτι σας... κάντε ότι κοιμάστε

«Ο σκοπός των διαρρηκτών δεν είναι ποτέ ο φόνος. Ο φόνος προκύπτει στον πανικό που προκαλείται από την αντίδραση των θυμάτων (χτυπήματα εκφοβισμού)», οπότε «προσποιηθείτε ότι κοιμόσαστε».