Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ελληνίδα παρουσιάστρια



«Είσαι από τις πιο άσχημες παρουσιάστριες» Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια δέχθηκε αυτό το μήνυμα;

Ένα απίστευτο μήνυμα με μεγάλη δόση αγένειας, δέχθηκε χθες γνωστή παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων. Η ίδια μάλιστα το δημοσίευσε στο προφίλ της στο facebook με τους διαδικτυακούς φίλους της να αντιδρούν…



Μπλεγμένη με τοκογλύφους πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Ο τζόγος την κατέστρεψε...

Έγκλειστη σε πριβέ αίθουσα του Καζίνου Λουτρακίου πέρασε τις ημέρες των εορτών η πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια που , όπως είχε αποκαλύψει η Εσπρέσσο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τον τζόγο τις ημέρες των Χριστουγέννων.



Σοβαρό ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Η Δέσποινα Καμπούρη χτύπησε το αριστερό της πόδι και χρειάστηκε να βάλει γύψο. Η δημοσιογράφος δεν αποκάλυψε πώς συνέβη το ατύχημα αλλά έκανε γνωστό τον τραυματισμό της μέσω Instastories.



Καλοκαιρινός γάμος για Ελληνίδα παρουσιάστρια

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει γνωστή παρουσιάστρια, καθώς η προσωπική της ζωή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Έχει βρει τον άντρα της ζωής της, μαζί απέκτησαν ένα παιδί και όπως όλα δείχνουν πολύ άμεσα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.



Ελληνίδα παρουσιάστρια βρήκε ένα «Σ’ αγαπώ» στο αυτοκίνητό της

Σήμερα το πρωί, βρήκε ένα χαρτάκι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της που έγραφε «Σ’ αγαπώ». Ο λόγος για την Νίκη Κάρτσωνα η οποία εντυπωσιάστηκε με την κίνηση του συζύγου της και πρώην μπασκετμπολίστα Νίκου Χατζή.



Παραμορφώθηκε η μύτη πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας μετά από πλαστική!

Η Νίκη Κάρτσωνα εξομολογήθηκε στον φακό της εκπομπής Αποκαλυπτικά ότι είχε κάνει μια αποτυχημένη πλαστική επέμβαση στη μύτη και τελικά την έσωσε ο Ανδρέας Φουστάνος.