Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Έλληνες φοιτητές



Δείτε τι αλλάζει για πρακτική άσκηση Ελλαδιτών στα κυπριακά πανεπιστήμια

Στις 16 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠΕΘ) της Ελλάδας, με θέμα την πρακτική άσκηση Ελλαδιτών φοιτητών, οι οποίοι φοιτούν σε πανεπιστήμια της Κύπρου και ολοκληρώνουν την πρακτική άσκηση στην Ελλάδα.



Την κατασκευή μοτοσικλέτας χαμηλού κόστους στην Ελλάδα «υπόσχονται» Ελληνες φοιτητές

Ένα επιχειρησιακό πλάνο που αποδείκνυε ότι μπορεί να κατασκευαστεί στην Ελλάδα μοτοσικλέτα με χαμηλό κόστος παραγωγής, συγκριτικά με τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής μοτοσικλέτας στον κόσμο, ήταν ικανό να εξασφαλίσει στην ομάδα Tyφoon Motoracing, του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τη δεύτερη θέση ως προς το σχέδιο εκβιομηχάνισης του προϊόντος κ



Δύο σημαντικές πρωτιές για τους Έλληνες φοιτητές στο Harvard

Η ευχάριστη είδηση αφορά στις επιδόσεις των Ελλήνων διαδικτυακών φοιτητών του κορυφαίου αμερικανικού πανεπιστημίου...



Έλληνες φοιτητές σήκωσαν την ελληνική σημαία στο Βρετανικό Μουσείο και στο Λούβρο

Δύο Έλληνες φοιτητές, ένας 20χρονος που σπουδάζει στην Αθήνα και μία συνομήλικη του που σπουδάζει στην Ελβετία, σήκωσαν την ελληνική σημαία μπροστά από τα ελληνικά εκθέματα του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο, και μπροστά από τη Νίκη της Σαμοθράκης στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.



Έλληνες φοιτητές θα διαγωνισθούν στο Imagine Cup της Microsoft

Μια ελληνική φοιτητική ομάδα είναι ανάμεσα τις 35 συνολικά, που θα ταξιδέψουν στα κεντρικά γραφεία της Microsoft, στο Σιάτλ των ΗΠΑ, προκειμένου να διαγωνιστούν στους τελικούς του διεθνούς διαγωνισμού Imagine Cup της αμερικανικής εταιρείας, που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 έως τις 29 Ιουλίου.



Η Νομική Αθηνών νίκησε το Χάρβαρντ: Πρώτοι οι Έλληνες φοιτητές σε παγκόσμιο διαγωνισμό

Είχαν απέναντί τους εκπροσώπους από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια στον κόσμο. Παρόλα αυτά, ήταν η ελληνική τετράδα εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις στον παγκόσμιο διαγωνισμό εικονικής δίκης: τα παιδιά της Νομικής Αθηνών, που κατάφεραν να νικήσουν και τους φοιτητές του Χάρβαρντ.