Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Έλληνας ηθοποιός



Ποιος είναι ο Έλληνας ηθοποιός που παντρεύτηκε «νόμιμα» τρεις φορές την ίδια γυναίκα

Θα μπορούσε ένας άνδρας να παντρευτεί την ίδια γυναίκα τρεις φορές; Η απάντηση είναι πως θα μπορούσε. Ο ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη τρεις φορές.



Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Αν δεν φορούσα κράνος, θα μάζευαν τα μυαλά από τα κάγκελα»

Για το τροχαίο που είχε με τη μοτοσυκλέτα του μίλησε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Αντώνης Φραγκάκης σε συνέντευξή του στο «Happy Day».



Σε άσυλο ανιάτων σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός!

Στο Άσυλο Ανιάτων θα βρεθεί για έναν ολόκληρο χρόνο ο Γιώργος Μεσσάλας.

Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να αφιερωθεί στην ψυχαγωγία των ασθενών του Ιδρύματος περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων, με παραστάσεις που θα ανεβάζει και θα παίζει ο ίδιος.



Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: "Το ραντεβού με τον... Άγιο Πέτρο ανεβλήθη"

Εδώ και πολλά χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει στο σπίτι του στην Παιανία. Φροντίζει όμως να επικοινωνεί με τους θαυμαστές του μέσω της σελίδας του στο Facebook. Ο λόγος για τον Νίκο Ξανθόπουλο, ο οποίος με ανάρτησή του στην σελίδα του αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

 



Για ποιον Έλληνα ηθοποιό έλεγαν οι εφημερίδες ότι «γεννήθηκε παιδί - μαμούθ»;

Για τα εφηβικά του χρόνια, την απώλεια της μητέρας του αλλά και γιατί έγινε θέμα στις εφημερίδες όταν γεννήθηκε μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος.



Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός: Έγινε αιφνίδια διακοπή εγκυμοσύνης και είχαμε ταλαιπωρία ως προς την αναγνώριση του θανάτου

Ο Χάρης Τζωρτζάκης επέλεξε να δημοσιοποιήσει μέσω Facebook μια δύσκολη στιγμή που βίωσε τον περασμένο Φεβρουάριο.