Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Έλλη Στάη



Πένθος για την Ε.Στάη: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Την τελευταία της πνοή άφησε, σε ηλικία 92 ετών, η μητέρα της Έλλης Στάη, Ρενέ Τσαρλαμπά.

Η Ρενέ Τσαρλαμπά, διετέλεσε διευθύντρια του γραφείου του Αναστάσιου Πεπονή, που στις κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου ήταν μεταξύ των σημαντικότερων υπουργών.

 

 



Εκτός δελτίου OPEN η Έλλη Στάη λόγω ασθένειας

Μία ίωση που ταλαιπωρεί την Ελλη Στάη είναι η αιτία που η άνκοργουμαν θα απουσιάσει απόψε από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open.

 

Μόλις αναρρώσει, η δημοσιογράφος θα επιστρέψει στη θέση της εντός των επόμενων ημερών



Έλλη Στάη: Δεν δέχομαι εντολες απο κανέναν

Η Έλλη Στάη από το «μαύρο» της ΕΡΤ που την βρήκε κυριολεκτικά στον αέρα, αλλάζει ξανά σελίδα σε δελτίο ειδήσεων και κάνει πρεμιέρα στο Open.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της μιλάει στο «Πρώτο Θέμα» και όπως σημειώνει: «Εγώ θα είμαι αυτό που ήμουν ανέκαθεν, χωρίς να δέχομαι εντολές από κανέναν, για να παραβιάσω τις δημοσιογραφικές αρχές που έχω».



Έλλη Στάη: Έχω ανοσία - Τι απαντά για την εμφάνισή της στον γάμο του γιου της

Η Έλλη Στάη απάντησε για όσους σχολίασαν την εμφανισή της  στον γάμο του γιου της. Η γνωστή  δημοσιογράφος επέλεξε  να φορέσει ολόσωμη φόρμα.

Ο μουσικός παραγωγός, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με μια ανάρτησή του στο instagram έσπευσε να υπερασπιστεί την Έλλη Στάη.



Η Έλλη Στάη απαντά στους επικριτές της εμφάνισής της

Η ολόσωμη φόρμα που φόρεσε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της, συζητήθηκε περισσότερο από ότι ο ίδιος ο γάμος.

Στο Instagram έσπευσε να την υπερασπιστεί ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και κάπου εκεί ήρθε και η πρώτη αντίδραση της γνωστής δημοσιογράφου.



Ελλη Στάη: Παντρεύει τον μοναχογιό της το καλοκαίρι

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Μάρκος Κατσίμης, μοναχογιός της Ελλης Στάη και του Δημήτρη Κατσίμη, με την καλλονή Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου. Ο γάμος, σύμφωνα με την Espresso, θα τελεστεί στην Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.