Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

22 °C

Σήμερα, 21. Ιουλίου 2019

ελεύθεροιΤέλος στο θρίλερ της Τουλούζης - Ελεύθερες οι γυναίκες όμηροι

Ομηρία βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τουλούζη. Ενας ένοπλος κρατά εισέβαλε σε κατάστημα καπνικών ειδών και Τύπου στο προάστιο Μπλανιάκ της Τουλούζης, κρατώντας τέσσερις ομήρους.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης οι όμηροι είναι γυναίκες, ενω απελευθερώθηκε ήδη μία 30χρονη. Λίγη ώρα αργότερα απελευθερώθηκαν και οι υπόλοιπες τρεις.Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Θεόδωρος Παναγόπουλος: Ελεύθεροι και οι δύο

Σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις πολύωρες απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή.

Με σύμφωνη γνώμη του ειδικού εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου και του αρμόδιου εισαγγελέα οι δικηγόροι, λοιπόν, Αλ. Λυκουρέζος και Θεοδ. Παναγόπουλος αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».“Παντελώς ανεπαίσθητες οι επαφές μας με τον θανόντα”

Αρνούμενοι την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης απολογήθηκαν σήμερα οι τέσσερις αστυνομικοί για την υπόθεση του θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου.
Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους.Ελεύθεροι οι 8 που κατηγορούνταν για κακουργήματα για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο

Ελεύθεροι αναχώρησαν από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι οκτώ κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος για τα επεισόδια κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου. Όλοι τους μετά τις απολογίες τους στις ανακριτικές αρχές αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων. Μάλιστα, σε δυο από αυτούς τους επιβλήθηκε ο όρος να να μην προσεγγίζουν την περιοχή των Εξαρχείων.«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» - Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Νίκου Κούκλατζη για την απελευθέρωση του γιου του

Με ανάρτηση του στο facebook o Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του στρατιωτικού Δημήτρη Κούκλατζη, εκφράζει τις ευχαριστίες της οικογένειας του προς όλους όσοι συμπαραστάθηκαν και συνέβαλαν με τις ενέργειές τους στο να έχει αίσιο τέλος η πολύμηνη περιπέτεια του γιου τους και του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη.

Η ανάρτηση του Νίκου Κούκλατζη έχει ως εξής:Μήνυμα Ρ.Τ.Ερντογάν προς ΗΠΑ η απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών και όχι του Α.Μπράνσον: «Εγώ κάνω κουμάντο»!

Κίνηση στρατηγικής με τελικό αποδέκτη τις ΗΠΑ και όχι την Ελλάδα, πρέπει να θεωρηθεί η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία ΕΠΟΠ Δημητρίου Κούκλατζη.