Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

«Ελευθέριος Βενιζέλος»



Η ανακοίνωση της ΑΝΕΚ για τη φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Η εταιρεία υπογραμμίζει πως η φωτιά στο πλοίο εκδηλώθηκε στο γκαράζ με τα φορτηγά και τονίζει ότι οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του Ελευθέριος Βενιζέλος λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο.



Ο Κώστας Μπακογιάννης σε ρόλο σερβιτόρου στο «Ελ. Βενιζέλος»

Χρέη σερβιτόρου ανέλαβε για λίγο ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Κώστας Μπακογιάννης, χαλαρός και γεμάτος διάθεση, πήρε τον δίσκο και άρχισε να κερνά τον κόσμο, που βρισκόταν στο αεροδρόμιο, κρασί και τοπικά εδέσματα.



Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» βγήκε το δεύτερο καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο

Ο διεθνής αερολιμένας Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος» πέτυχε νέα διάκριση.

Βγήκε το δεύτερο καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο σύμφωνα με την νέα λίστα με τα κορυφαία αεροδρόμια παγκοσμίως που έδωσε στη δημοσιότητα η Airhelp.



«Αναστάτωση» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από οσμή καπνού σε αεροσκάφος

«Συναγερμός» σήμανε αργά απόψε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν υπήρξε οσμή καπνού σε αεροσκάφος με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης. Το αεροσκάφος της Olympic Αir επέστρεψε εκτάκτως στην Αθήνα, προσγειώθηκε κανονικά και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.



Αναστάτωση από ύποπτο δέμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ανησυχία προκλήθηκε, λίγο μετά τις 14:00, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν εντοπίστηκε κοντά στον έλεγχο αποσκευών ένα δέμα που θεωρήθηκε «ύποπτο».

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που διαπίστωσαν ότι το δέμα περιείχε μια αυτοσχέδια συσκευή παρακολούθησης.



«Πρωταθλητής» στην ΕΕ το «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση επιβατών το 2015

Το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» εμφάνισε το 2015, σε σχέση με το 2014, τη μεγαλύτερη αύξηση επιβατών (+19,1%) στην ΕΕ. Με 18 εκατ. επιβάτες, δηλαδή σχεδόν όσους εξυπηρέτησε το αεροδρόμιο του Μιλανου «Μαλπένσα», καταλαμβάνει την 23η θέση μεταξύ των αεροδρομίων της Ευρώπης.