Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

25 °C

Σήμερα, 22. Ιουλίου 2019

Ελευθέριος ΒενιζέλοςΕλ. Βενιζέλος: Τεράστιο ποσό χρημάτων σε χειραποσκευή

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν στελέχη του τελωνείου του «Ελ. Βενιζέλος» θεώρησαν ύποπτο έναν επιβάτη που μόλις είχε φτάσει με πτήση από τη Ρωσία.

Οι τελωνειακοί ζήτησαν να ψάξουν τη χειραποσκευή που είχε μαζί του στο αεροσκάφος και όταν την άνοιξαν έμειναν με τα… στόματα ανοιχτά.No1 στα βραβεία Routes Europe 2019 το Ελ. Βενιζέλος

Την πρώτη θέση στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των +20 εκατ. επιβατών στο «Routes Europe 2019», με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών, κέρδισε το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

 Ελευθέριος Βενιζέλος 1864 – 1936

Ο μεγαλύτερος πολιτικός της νεώτερης Ελλάδας, που συνέδεσε το όνομά του με το όραμα της Μεγάλης Ελλάδας. Δέσποσε στην πολιτική ζωή της χώρας από το 1910 έως το 1936. Η πολιτική του δράση προκάλεσε εντονότατα πάθη για πολλά χρόνια και αποτυπώνονται στις έννοιες «Βενιζελισμός» και «Αντιβενιζελισμός». Διετέλεσε επτά φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας, συνολικά επί δώδεκα χρόνια και πέντε μήνες.Συναγερμός στο «Ελ.Βενιζέλος»: Τηλεφώνημα για αεροπειρατεία

Ένα τηλεφώνημα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για αεροπειρατεία σε μία από τις πτήσεις για Λονδίνο έχει κινητοποιήσει τις αρχές.

Συναγερμό στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας προκάλεσε τηλεφώνημα αγνώστου που προειδοποίησε ότι σε μία από τις σημερινές πτήσεις προς Λονδίνο θα εκτελείτο αεροπειρατεία.Πτήση-μυστήριο κυβερνητικού αεροσκάφους από την Βενεζουέλα στην Αθήνα!

Υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς προηγουμένως να έχει καταθέσει σχέδιο πτήσης το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας με τα διακριτικά YV2486 προσγειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Ντροπή: Με κουβάδες μαζεύουν τα νερά της βροχής στο "Ελ. Βενιζέλος"! (Φωτό)

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2018, η Ελλάδα που οραματίζεται ο Αλέξης Τσίπρας. Με κουβάδες προσπαθούν να μαζέψουν το νερό που στάζει από την οροφή στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου.