Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ελεγχόμενη έκρηξη



Λονδίνο: Ελεγχόμενη έκρηξη στο μετρό

Ελεγχόμενη έκρηξη έγινε πριν λίγη ώρα στο σταθμό Έιντζελ του Μετρό του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιάρντ.

Στο χώρο είχε εντοπιστεί νωρίτερα ύποπτο αντικείμενο, το οποίο προκάλεσε κινητοποίηση της Αστυνομίας και το προσωρινό κλείσιμο του σταθμού.



Ελεγχόμενη έκρηξη στο Νότιγχαμ

Στην εξουδετέρωση ενός ύποπτου πακέτου στην περιοχή του Νότιγχαμ, στο Λονδίνο, προχώρησε την Παρασκευή η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Βρετανίας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκε μία δυνατή έκρηξη και δύο ή τρεις μικρότερες, με συνέπεια να προκληθεί αναστάτωση στην περιοχή.



Ελεγχόμενη έκρηξη «ύποπτης» τσάντας στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ

Σε ελεγχόμενη έκρηξη μιας ύποπτης αποσκευής προχώρησε ομάδα πυροτεχνουργών της βρετανικής Αστυνομίας, η οποία εκκένωσε τον τερματικό σταθμό «3» του αεροδρομίου του Μάντσεστερ.

Με το που εντοπίστηκε η συγκεκριμένη τσάντα, οι Αρχές εκκένωσαν τον τερματικό σταθμό, απομακρύνοντας τους επιβάτες και τους υπαλλήλους. Τελικά, λίγη ώρα αργότερα τον έδωσαν ξανά σε λειτουργία.



Ελεγχόμενη έκρηξη σε συνοικία του Μάντσεστερ, έρευνες και σε κατοικία

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε έναν 23χρονο, έκανε έρευνες σε μια κατοικία στο νότιο Μάντσεστερ και προχώρησε σε μια ελεγχόμενη έκρηξη σε άλλο σημείο της πόλης, καθώς εντείνονται οι έρευνες για την πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας στον συναυλιακό χώρο όπου εμφανιζόταν η αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε.



Συναγερμός για βόμβα και ελεγχόμενη έκρηξη στο Παρίσι

Σε αποκλεισμό της Boulevard de la Madeleine στο Παρίσι και σε ελεγχόμενη έκρηξη σε αυτοκίνητο προχώρησε σήμερα η αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου σήμανε συναγερμός για βόμβα.

Η διάσημη λεωφόρος και οι γύρω δρόμοι έκλεισαν για οχήματα και πεζούς όταν η αστυνομία εντόπισε βόμβα.



Ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο δέμα στο Λονδίνο

Σε συναγερμό βρέθηκε πριν από λίγο η βρετανική αστυνομία μετά από εντοπισμό ύποπτου δέματος στο σταθμό του Χάμερσμιθ στο Λονδίνο.

Κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αρχές. Εκκενώθηκε ο σταθμός και η μονάδα αντιμετώπισης και εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Δείτε τις φωτογραφίες: