Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ΕΛ.ΑΣ.



4 νέες συλλήψεις στα Εξάρχεια για ναρκωτικά

Συνεχείς είναι οι αστυνομικές δράσεις και οι συλλήψεις στην περιοχή των Εξαρχείων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών.

 



100 επιθέσεις το τελευταίο 20ήμερο - η ΕΛ.ΑΣ. τα έχει "φτύσει"

Η Ελληνική Αστυνομία, εμφανίζεται ανήμπορη αριθμητικά (1-2 αστυνομικοί ανά στόχο) να ανταποκριθεί στο επιθυμητό επίπεδο ασφαλείας και νωθρή, ανεπαρκής και βαριεστημένη να μετουσιώσει τα σχέδια ασφαλείας… επί χάρτου, ακόμη και στην Βουλή των Ελλήνων.

 



Εύβοια: Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. μετά από ύποπτο άγνωστο τηλεφώνημα

Σε επιφυλακή σήμερα, το Α.Τ. Ιστιαίας μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα για εντοπισμό χειροβομβίδων σε παλιό οχυρό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις και εντόπισαν ένα μεταλλικό κουτί το οποίο περιείχε έξι οξειδωμένες χειροβομβίδες. Οι Αρχές έστειλαν το υλικό για εξουδετέρωση.



Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στο ΑΠΘ

Στην εξάρθρωση συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε υπαίθριους χώρους της Πανεπιστημιούπολης Θεσσαλονίκης και πέριξ αυτής οδήγησε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο εικοσιτερτράωρο.



Η αστυνομία προειδοποιεί: Μην ανεβάζετε τα πρόσωπα των παιδιών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αρκετοί γονείς ανεβάζουν τα πρόσωπα των παιδιών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα τα πρόσωπά τους να είναι εκτεθειμένα και να μπορούν εύκολα να πέσουν θύματα εκμετάλλευσης από επιτήδειους, απατεώνες μέχρι και παιδόφιλους.



Ληστεία στο σπίτι σας ενω είστε μέσα; - Τι μας συμβουλεύει η ΕΛ.ΑΣ.

Ο σκοπός των διαρρηκτών δεν είναι ποτέ ο φόνος. Ο φόνος προκύπτει στον πανικό που προκαλείται από την αντίδραση των θυμάτων (χτυπήματα εκφοβισμού) ή από την προσπάθεια των ληστών να περιορίσουν το θύμα (φίμωση, δέσιμο, κλπ) που προκαλεί το θάνατο του. Οι ληστές αδιαφορούν αν το θύμα που χτυπούν για εκφοβισμό η δένουν για περιορισμό έχει προβλήματα υγείας.