Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Εκτός λειτουργίας



Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ από τις 19 έως τις 23 Μαΐου

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι από Πέμπτη 19-5-2022 και ώρα 15:00 έως Δευτέρα 23-5-2022 και ώρα 7:00 οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Φορέα θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμες προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους [G-Cloud] της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.



ΜΜΜ: Ποιες λεωφορειακές γραμμές παραμένουν ακόμη εκτός λειτουργίας

Με ανακοίνωσή τους οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ) ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι σε λειτουργία βρίσκεται η πλειονότητα των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ του συγκοινωνιακού δικτύου.

Κανονικά διεξάγονται από χθες και οι λεωφορειακές γραμμές Αεροδρομίου Χ93, Χ95, Χ96 και Χ97.

 

Εκτός λειτουργίας το 30% των POS που τοποθετήθηκαν το 2017

Φρένο στη χρήση του «πλαστικού χρήματος» διαπιστώνεται στην αγορά, καθώς σημαντικό ποσοστό των εμπόρων και των επαγγελματιών που τοποθέτησαν τερματικά μηχανήματα POS στο πλαίσιο της υποχρεωτικότητας του νόμου, αποφεύγουν να τα χρησιμοποιήσουν προκρίνοντας τις εγχρήματες συναλλαγές.



Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ το πρωί του Σαββάτου

Το Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 και κατά τις ώρες 8:00-13:00, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης των κεντρικών συστημάτων του πληροφοριακού συστήματος του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), καθώς και συντήρηση των Πινάκων Δικτύου Μέσης Τάσης του Υποσταθμού του κτιρίου της Γενικής Δ/νσης Πληροφορικής.



Πόθεν Εσχες: Εκτός λειτουργίας το Taxisnet έως το βράδυ της Κυριακής

Όσοι υποχρεούνται να καταθέσουν το ηλεκτρονικό «Πόθεν Έσχες» (που αναμενόταν να ανοίξει σήμερα), καλύτερα να μην δοκιμάσουν μέχρι το βράδυ της Κυριακής, καθώς το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε αναβάθμιση του συστήματος.