Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ



Έκθεση φωτογραφίας για τα 60 χρόνια του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς

Έκθεση φωτογραφίας με σκοπό να τιμήσει και να προβάλει την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς διοργανώνει ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.).Η έκθεση επιχειρεί να αναδείξει τη σπουδαιότητα και να τονίσει την ανάγκη προστασίας ενός τόπου με μοναδική φυσική, ιστορική και πολιτισμική αξία.



«23.07.2018»: Ο Βασίλης Βρεττός φωτογραφίζει το καμένο Μάτι

Ο Βασίλης Βρεττός παρουσιάζει από τις 11 Οκτωβρίου στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138) την ατομική φωτογραφική του έκθεση με τίτλο «23.07.2018».

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ενώ η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 8 Δεκεμβρίου.



Έκθεση φωτογραφίας "In/Finito" του Κώστα Ορδόλη

Ο Κώστας Ορδόλης φωτογράφισε 6 χορογραφίες του Fondazione Nazionale della Danza / Aterballetto που φιλοξενήθηκαν στην Αρχαία Αγορά στις 11/07/2019 

Fondazione Nazionale della Danza / Aterballetto In/Finito. Μία παραγωγή για χορό και φωτογραφία σε αστικούς, φυσικούς ή ιστορικούς χώρους.



Έκθεση φωτογραφίας "En.Grams"

Το ΒΟΟΖΕ μας προσκαλεί στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "En.Grams".

EN.GRAMS "Να συνδιαλέγεσαι με τους δαίμονές σου χωρίς να πιστεύεις ότι είσαι ο πιο δυνατός" 



Έκθεση Φωτογραφίας: "Υεμένη-Πρόσωπα. Η Ευδαίμων Αραβία πριν τον εμφύλιο" του Λάμπρου Λιάβα

Από την Τετάρτη 8 έως και την Κυριακή 19 Μαΐου, στο νεοκλασικό κτήριο του Πολυχώρου Trii Art θα πραγματοποιηθεί ένα δεκαήμερο δράσεων, με επίκεντρο τη φωτογραφική έκθεση "Υεμένη-Πρόσωπα. Η Ευδαίμων Αραβία πριν τον εμφύλιο". 

 



Έκθεση Φωτογραφίας: "Οία - Πορτρέτο ενός Χωριού 1977-1979" της Pamela Browne

Μια μοναδική συλλογή φωτογραφιών της Pamela Browne από τη δεκαετία του 1970 στη Σαντορίνη (Οία & Φοινικιά) θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, στην Image Gallery με τίτλο "Οία - Πορτρέτο ενός Χωριού 1977-1979".