Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Έκτακτο δελτίο καιρού



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, με τα ακραία φαινόμενα να “χτυπούν” από το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται από αργά το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου στη βόρεια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Νέα κακοκαιρία από την Τετάρτη

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα, κακοκαιρία προβλέπεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (15-01-2020) στη νότια νησιωτική χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους.

Πιο αναλυτικά :



Σε ετοιμότητα λόγω καιρού ΓΓΠΠ-πυροσβεστική

Σε εφαρμογή θέτει η πυροσβεστική το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών και συνοδών φαινομένων, μετά και το σημερινό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που εξέδωσε η ΕΜΥ για απόψε και αύριο, Πέμπτη.



Έκτακτο δελτίο καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από τα μεσάνυχτα

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν τη χώρα οι οποίες θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται τα επόμενα 24ωρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, το χαλάζι και τους ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με το πρόσκαιρο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.



Πληροφορίες για τα πλοία

Κανονικά εκτελούνται από το μεσημέρι τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και τη Ραφήνας, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια από το Λαύριο. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου στη γραμμή Καβάλα-Πρίνου Θάσου.