Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές χτυπά η κακοκαιρία

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για την κακοκαιρία που αναμένεται στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το απόγευμα του Σαββάτου (06-01-2024) έως το βράδυ της Κυριακής (07-01-2024) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

 



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το μεσημέρι της Πέμπτης
Πιο συγεκριμένα:



Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και νότια Ελλάδα- Που θα χιονίσει

Επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από αργά το βράδυ σήμερα Παρασκευή (28-1-2022) έως το μεσημέρι της Κυριακής (30-1-2022), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και νότια Ελλάδα, τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινά - ημιορεινά και τους θυελλώδεις βόρειους ανέμους εντάσεως 8 και τοπικά 9 μποφόρ.



Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα λόγω καιρού ΓΓΠΠ-πυροσβεστική

Σε εφαρμογή θέτει η πυροσβεστική το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών και συνοδών φαινομένων, μετά και το σημερινό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που εξέδωσε η ΕΜΥ, για το επόμενο τριήμερο.



Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Αλλάζει σκηνικό ο καιρός, από σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, καθώς μετά την καλοκαιρία που επικρατούσε σε πολλές περιοχές της χώρας, έρχονται βροχές και καταιγίδες.



Καιρός: Βροχές και ισχυρές καταιγίδες - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, σύμφωνα με το οποίο οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται από την αρχή της εβδομάδας σε αρκετές περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.