Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 -

Έκτακτο δελτίο επιδείνωση



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού! Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι!

Σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία για ένα διήμερο στη χώρα. Ο καιρός θα συνεχίσει να μετατρέπει σε καμίνι τη χώρα μέχρι και την Παρασκευή.

Για ένα διήμερο με υψηλές θερμοκρασίες και μεταβολή του καιρού από το Σάββατο με καταιγίδες και χαλάζι, προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.



Εκτακτο δελτίο επιδείνωση του καιρού: Πού θα ρίξει καταιγίδες

Μέχρι την Κυριακή θα συνεχιστεί η κακοκαιρία σε όλη την χώρα με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές και τις καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις.



Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με ισχυρούς ανέμους και χαλάζι

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

α. Σήμερα, Δευτέρα (06/02/17):

1) Το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος και πιθανόν το βράδυ η δυτική και κεντρική Μακεδονία.



Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται από απόψε σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ. Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες (οι οποίες πιθανώς θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις) και τους θυελλώδεις άνεμους (6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ).
 



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Αλλάζει ραγδαία το σκηνικό του καιρού. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, αναμένονται να σημειωθούν από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου σε αρκετές περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής χωράς.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικά ισχυρούς άνεμους.



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα
Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα Τετάρτη με θυελλώδεις ανέμους και κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.