Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023 -

εκτακτοΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού- Τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το μεσημέρι της Τρίτης (12-11-2019) και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο.Έκτακτο Eurogroup για τον ελληνικό προϋπολογισμό

Αξιωματούχος της ευρωζώνης δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες, πως το Νομέβριο θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Eurogroup για την εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης.

Ταυτόχρονα  θα ληφθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η απόφαση για τον ελληνικό προϋπολογισμό.

 

ΕΜΥ: Έκτακτη αναγγελία θυελλωδών ανέμων

Έκτακτη αναγγελία για θυλλώδεις ανέμους εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για σήμερα Παρασκευή, 10 Αυγούστου.

Κεντρικό Αιγαίο, Νότιος Ευβοϊκός

Από 10/07 τουλάχιστον 10/16 UTC. Βόρειοι, βορειοανατολικοί 7 ή 8 μποφόρ. 

Στενό Καφηρεα

Συνεχίζει τουλάχιστον έως 10/16 UTC. Βόρειοι βορειοανατολικοί, 7 με 8. ΕΚΤΑΚΤΟ: Δύο ακόμα νεκροί βρέθηκαν στο Μάτι

27 νεκροί εντός του οικοπέδου. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των θυμάτων.

Άλλες δύο σοροί εντοπίσθηκαν πριν από λίγη ώρα στο οικόπεδο της φρίκης, στο Μάτι. Ο αριθμός των ανθρώπων που εγλωβίσθηκαν και έχασαν τη ζωή τους στο συγκεκριμένο σημείο ανεβαίνει στους 27, ενώ οι νεκροί συνολικά ανέρχονται πλέον στους 85.  Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με αυτό, ο καιρός θα αλλάξει από σήμερα Δευτέρα και από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους. Σημαντική πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία.