Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

εκτακτης αναγκης



Εύβοια: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε πριν από λίγο ο δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων, με απόφαση που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή όπου μαίνεται η πυρκαγιά.



Το Ναυτικό αντιμετωπίζει καίρια Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης (Φωτό)

Άσκηση αντιμετώπισης Κατάστασης Εκτάκτου Ανάγκης με προσομοίωση μείζονος ατυχήματος πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Οχυρό (Ν.Οχ.) Σκαραμαγκά υπό το συντονισμό του Διοικητού της Ναυτικής Βάσης "Κανελλόπουλος", Πλοιάρχου Σπυρίδωνα Αλευρά ΠΝ.



Πιθανή η παράταση της έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία

Το ενδεχόμενο να παραταθεί η ισχύς της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία υπογράμμισε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuters, ενώ επέκρινε την Ευρωπαϊκή Ένωση στο θέμα της κατάργησης βίζας για τους τούρκους πολίτες.



Γιλντιρίμ: Αν χρειαστεί, θα παραταθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Η Τουρκία δεν σχεδιάζει να παρατείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέραν των τριών μηνών.

Υπάρχει όμως περίπτωση να το πράξει αν χρειαστεί, δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

«Στόχος μας είναι να μην παραταθεί, αλλά αν προκύψει ανάγκη, μπορεί φυσικά να παραταθεί», ανέφερε σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη.



ΠΟΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ΠΦΥ

Την ανάγκη για άμεση ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με ανθρώπινο δυναμικό αλλά και υποδομές, τόνισαν σε συνέντευξη τύπου οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υγειονομικού Επιστημονικού Προσωπικού  ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ (ΠΟΣΕΥΠΕΟΠΥΥ- ΠΕΔΥ).



Άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στις Μαλδίβες

Ήρθη η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που είχε κηρύξει νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο πρόεδρος των Μαλδίβων Αμπντάλα Γιαμίν, μετά τη βελτίωση της κατάστασης της ασφάλειας, ανακοινώνει σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών του αρχιπελαγικού κράτους σε μήνυμά του στο Twitter.

Όπως αναφέρθηκε στο μήνυμα: