Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

εκταφή



Σε κλίμα συγκίνησης η Aνακομιδή των λειψάνων του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Βατοπαιδινή Αδελφότητα σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, τέλεσε την ανακομιδή των λειψάνων του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού, πνευματικού γεννήτορος και ποδηγέτη της Αδελφότητος και νέου κτήτορος της Μονής, 12 έτη από την ημέρα της εις Κύριον εκδημίας του.

 

Εκταφή σε νεκροταφείο στης Σέρρες- Βρήκαν άλλη σορό στη θέση του δικού τους

Ξεσπούν οι οργισμένοι συγγενείς που βρέθηκαν προ δυσάρεστων εκπλήξεων στις Σέρρες. Τι είχε συμβεί λίγες μέρες νωρίτερα...
Καταγγελίες για τον δήμο στις Σέρρες κάνουν πολίτες, που πριν από λίγες μέρες πήγαν να κάνουν εκταφή στο νεκροταφείο, αλλά βρήκαν στον τάφο άλλο νεκρό από τον δικό τους άνθρωπο.



Ισπανία: Οι βουλευτές άναψαν «πράσινο φως» για την εκταφή του Φράνκο

«Ναι» στο διάταγμα της σοσιαλιστικής κυβέρνησης είπαν οι Ισπανοί βουλευτές, δίνοντας «πράσινο φως» στην εκταφή των λειψάνων του δικτάτορα Φρανθίσκο Φράνκο από το μαυσωλείο του που βρίσκεται κοντά τη Μαδρίτη.

Κατά την ψηφοφορία, 172 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της εκταφής, μόλις 2 βουλευτές ψήφισαν κατά, ενώ υπήρξαν 164 αποχές. 



Ισπανία:Η εκταφή του Φράνκο και ο διχασμός

«Ασφαλώς θα αναλάβουμε τη σορό του παππού μου, δεν θα τον αφήσουμε στα χέρια της κυβέρνησης», είπε στη συντηρητική εφημερίδα La Razon ο Φράνθις Φράνκο, ένας από τα επτά εγγόνια του στρατηγού που κυβέρνησε την Ισπανία από το 1939 μέχρι το 1975.Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Πέδρο Σάντσεθ ενέκρινε την Παρασκευή το διάταγμα για την εκταφή του Φράνκο από τη Βάλιε δε λος Καΐδος («Κο



Σήμερα η εκταφή του Σαλβαντόρ Νταλί - Η τηλεοπτική χαρτορίχτρα θέλει εξέταση DNA για να αποδείξει ότι είναι νόθο παιδί του!