Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

21 °C

Σήμερα, 14. Ιουλίου 2020

εκσυγχρονισμόςΟ Καμμένος εξαγγέλλει τον εκσυχγρονισμό του Πολεμικού Ναυτικού

Τον εκσυγχρονισμό και μάλιστα εντός των επομένων μηνών, όλων των μέσων του Πολεμικού Ναυτικού, πλωτών αλλά και εναερίων, εξήγγειλε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, δίχως όμως να αναφερθεί λεπτομερώς σε τι ακριβώς αφορά αυτός ο εκσυγχρονισμός.Εκσυγχρονίζεται ο στόλος του ΟΑΣΑ

Την ανανέωση του στόλου του ΟΑΣΑ με την προσθήκη λεωφορείων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος του οργανισμού, Τάσος Ταστάνης.

Μιλώντας στο 1ο συνέδριο EcoMobility, το οποίο διεξήχθη στην Αίγλη Ζαππείου, ανέφερε ότι ο οργανισμός εξασφάλισε 35 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την προμήθεια 92 οχημάτων, εκ των οποίων τα 12 θα είναι ηλεκτρικά.«Τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ»

Ο εκσυγχρονισμός των κοινωνικών θεσμών από μηδενική βάση δεν μπορεί να είναι προοδευτικός. Η πρόοδος προϋποθέτει «οδό» που έχει ήδη διανυθεί. Και οποιαδήποτε «πρόοδος» που αγνοεί ή περιφρονεί την οδό που έχει διανυθεί από την κοινωνία μπορεί ίσως να είναι ενδιαφέρουσα ή και ελκυστική, όχι όμως και προδευτική με την πραγματική σημασία της λέξεως.Την ώρα που στην Ελλάδα πάνε για εκσυγχρονισμό των παλιών F-104 Starfighter, η LM παρουσιάζει μαχητικό 6ης γενιάς!

Ενώ στην Ελλάδα κάποιοι προσπαθούν να πείσουν την πολιτική ηγεσία να διαθέσουν οι φορολογούμενοι δύο δισ. δολ. για ένα αμφιβόλου αξίας πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των παλαιών F-16 3ης γενιάς, στις ΗΠΑ η κατασκευάστριά τους Lockheed Martin, παρουσιάζει το σχέδιο της 6ης γενιάς μαχητικών που θα συμπληρώσει στο πεδίο της μάχης τα F-35A!Σχέδιο εκσυγχρονισμού των υποδομών προαναγγέλλει ο Τραμπ

Την κατάρτιση σχεδίου εκσυγχρονισμού των υποδομών οικονομικού ύψους 1 τρισ. δολαρίων μαζί με τις μεταρρυθμίσεις στον τομέα της υγείας ή της φορολογίας προανήγγειλε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δηλώσεις του Τραμπ έγιναν στην εφημερίδα «The New York Times».Υπογράφηκε η σύμβαση εκσυγχρονισμού των ελληνικών S-300PMU1 ! - Ανοίγει ο δρόμος για την αναβάθμισή του

Υπογράφηκε μετά από 16 χρόνια στο ελληνικό έδαφος και κάπου 7 χρόνια σε ελληνική ιδιοκτησία (μέχρι το 2009 ήταν στην κυπριακή κυριότητα) η σύμβαση υποστηριξης των αντιαεροπορικών συστημάτων μακρού βεληνεκούς S-300PMU1, μεταξύ της ρωσικής Rosoboronexport και της ΓΔΑΕΕ!